Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна двигател на alfa 146/1.4 T.S. с V6

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна двигател на alfa 146/1.4 T.S. с V6

Здравейте имам питане относно подмяната на двигателя на моята 146-ца.Въпросът ми е можели да се постави V6 без значение от каква Алфа във купето на на 146 ?
    Не знам дали темата е за тука ама току що си направих регистрацията и ако нещо съм объркал простете ,заради мастиката е.

Има такива проекти тук. порови се. Може да !

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=83629
      AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
      Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
      sigpic

Comment

Вчера е прочетох цялата тема много ми хареса ама неми стана ясно пасвали двигателя на мястото на стария или са преправяли коша ?Не знам дали няма да се наложи да сменя и скоростите че моите маи ще дойдат слабички.

Comment

Скорости се ползват от 166 - 6 степенна ск.кутия. Но това е утъпкана пътека вече. Проблема е друг. Колко пари си приготвел? Това е важният въпрос, а не дали е възможно.
          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Аз си мисля да взема цяла кола и да ползвам каквото ми е нужно.

Comment

Ми то само с една 166-ца примерно няма да стане. Ще трябват частни и от 156 V6, а ще трябват и нови части. Просто трябват пари, определен бюджет за това нещо. Само ангренажа на шестака, без външните ролки си е примерно 600 лв.

Comment

Бюджет не съм си определял но ми е ясно че няма да мина с 2-3 хиляди.А от 156 какво се ползва?

Comment

Захватът на мотора към коша и други неща.

Comment

Ясно а имали някаде по подробна тема та да видя какво ме очаква пък макар и да не е Българска?
                    П.С.а някаква идея от какво мога да ползвам спирачни дискове и апарати,че съм и сложил едни 17-ки джанти и едвам спира горката?

Comment

На мен ми се струва, че по-безболезнения и по-лесен вариант е направо да си търсиш кола, която си е с V6 oт завода.

П.П.
                      Nick-ът ти кърти мивки!
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6
                      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Мислих и такъв вариант ама маи по ми се ще да сменя моят. Ама нещо се двоумя между V6 с турбо или 3.0 V6.

Comment

Без

Comment

Стига да има 3.0 V6 с турбо става и такъв ама само да недоиде много на тва предно.

Comment

Колега, не знам дали е това което искаш, но има ГТВ-та по 2500-3000 с турбо :3

Comment

Working...
                              X