Известие

Collapse
No announcement yet.

problems farovete na 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• problems farovete na 147

zdr..
    imam pr s farovete na kolata si svetvat koga si poiskat v nezapaleno systoqnie molq pomognete
    blagodarq predvaritelno

Първоначално публикувано от Djo Black Покажи съобщение
    zdr..
    imam pr s farovete na kolata si svetvat koga si poiskat v nezapaleno systoqnie molq pomognete
    blagodarq predvaritelno
    Проблемът може да се дължи на проникнала влага в боди компютъра.

Той се намира долепен до таблото с предпазителите под волана. Свали го, отвори го и ако има влага вътре го подсуши.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

...
      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 22:36.

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Проблемът може да се дължи на проникнала влага в боди компютъра.

Той се намира долепен до таблото с предпазителите под волана. Свали го, отвори го и ако има влага вътре го подсуши.
        Почти си близо,на тази кола габаритите се управляват чрез чип контролер,ако в тях е проблема,трябва да се смени контролера,обаче ако има и алармаджийска намеса,е лошо.Ако светват самите фарове,тогава може да е влага,защото те са през външно реле на самата бушониера,ама ме съмнява да светят те,по-скоро са габаритите.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

blagodarq 6te opitam ms mn

---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:54 ----------

za promeni ne no slojih dopalnitelni halogenki vyzmojno li e ot tqh da e problema

Comment

Working...
          X