Известие

Collapse
No announcement yet.

ДОТ на гуми

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ами така са да,защото са регенерат и страничната част е от стари гуми,частта с грайфера чисто нова и е трябвало да сменят ДОТ-а.Всички регенерати са така
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Не са Китайски, Индонезийски са Както написах, логиката ми е, че за такива гуми невярвам да си играе някой да маскира Дот, ако беше Континентал с този размер(205/50/17) и я докара до Дот 1513 има смисъл да се занимава за да вземе по близо 200лв на гума. В крайна сметка ще се тестват, ако стават, стават, ако ли не ще садиме цветя в тях

---------- Post added at 11:58 ---------- Previous post was at 11:55 ----------

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Ами така са да,защото са регенерат и страничната част е от стари гуми,частта с грайфера чисто нова и е трябвало да сменят ДОТ-а.Всички регенерати са така
      До колкото съм запознат ако е регенерат не ги ли задължават да го напишат някъде на гумата?
      Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
      SAAB 9-3 SS 1.9TiD
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Grizoo Покажи съобщение
        Не са Китайски, Индонезийски са Както написах, логиката ми е, че за такива гуми невярвам да си играе някой да маскира Дот, ако беше Континентал с този размер(205/50/17) и я докара до Дот 1513 има смисъл да се занимава за да вземе по близо 200лв на гума. В крайна сметка ще се тестват, ако стават, стават, ако ли не ще садиме цветя в тях

---------- Post added at 11:58 ---------- Previous post was at 11:55 ----------

До колкото съм запознат ако е регенерат не ги ли задължават да го напишат някъде на гумата?
        Не !
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

...
          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 16:27.

Comment

Пичове едно китайче или индонезийче чука датата на производство, сега че се е дрогирало от изпаренията на каучука цяла тема направихте.....
            естествено че ще са криви цифрите, то е така при ръчната манифактура.............
            Alfa Romeo 146 1.6 t.s.

Comment

Working...
            X