Известие

Collapse
No announcement yet.

НИКОГА!!! в сервиз АМАРАНТ 2003

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• НИКОГА!!! в сервиз АМАРАНТ 2003

НИКОГА!!! в сервиз АМАРАНТ 2003 ООД – CHIPSAWAY (един от доверените сервизи на Армеец)!
    Бавят, работят изключително некачествено, връщат колата ви разбита! и не поемат никаква отговорност (няма да споменавам за глупостите които ми наговориха като оправдание, защото няма да ми стигне цялата страница, но все пак ще дам пример - Било "нормално, и даже трябвало лакът да стои като портокалова кора, защото така предпазвал по добре от UV лъчите"!!!! Ето и малко нагледен материал; моля ви предупредете всичките си познати.
    Attached Files
    sigpic Обичам кифли!

Имам няколко идей ... прави се нова щета и искаш парите на каса ! С бояджии ще те уредим Иначе... пистолета е плюл яко..

Comment

Утре ще ходя в Армеец да видя те какво ще кажат, все пак те плащат!
      sigpic Обичам кифли!

Comment

очаквай да те пуснат по пързалката

Comment

Няма такава наглост и безобразие...

Comment

И аз имам същата портокалова кора от там. Повече не стъпвам там.
            sigpic
            Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp

Comment

Какво ще предпазва,това което виждам на снимките е липса на дебелина на лака,просто не е залята като хората,много калпава работа.Това и с полиране не се оправя просто няма достатъчно лак.
              sigpicalfa 164turbo s4
              части втора употреба за алфа всичко за 156
              http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=45563
              0888556609 Коко Алексиев

Comment

Това на снимката е "кипнал лак". Дебелината е достатъчна, но е сгрешена пропорцията на втвърдител към лак или е използван стар втвърдител. От това се получават въздушни мехурчета в граничния повърхностен слой. С полиране излиза, но си е бая игра.

Comment

Аз ако съм на тебе хич няма да им цепя басма ами директно ще си хвана няколко свидетеля и ще ги осъдя ... мърши долни ... нямам думи какво заслужават такива ...
                  sigpic
                  33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                  Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

Това на първата снимка си се нарича чикто и просто шегрен. Той се получава от некадърен бояджия, не е кипнала боята. Просто там не е разляла. Много бояджии не успяват да пръснат колата равномерно навсякъде. Просто после влизат в действие финни шкурки 2500-3000 и накрая яко полиране. Просто в този случай не са го направили.
                    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Ако си си подписал предавателния протокол, което като гледам си направил, май няма за какво да се хванеш.
                      Alfa 166 2.0 v6 - Ex Alfa GT 2.0 JTS - Ex Lancia Kappa 2.0i 20v
                      Alfa 166 2.0 TS LPG Alfa GT 3.2 v6 Alfa Crosswagon Q4
                      Aprilia RSV Tuono

Comment

Първоначално публикувано от Veronica Покажи съобщение
                        Утре ще ходя в Армеец да видя те какво ще кажат, все пак те плащат!
                        Пусни жалба в Армеец с/у сервиза. Ходи с колата да им покажеш кви ги вършат! Сервиза няма да си получи парите и ще пренасочат колата в друг сервиз.
                        Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

И го съди сервиза...
                          Без значение дали Армеец ще те пратят в друг сервиз или ще ти я платят на каса
                          Правя каквото трябва, пък да става каквото ще...

Comment

Много хубаво... Аз чакам вече 4 месеца при тия момци, да ми оправят тенекиите след градушката. Мерси за инфото колега. Явно ще се търси друг сервиз.
                            Alfa GTV 2.0 TS '99

Comment

Защо я взе и подписа протокол?В такъв случай се отказва приемане на автомобила, прави се опис на детайлите който не са като хората и ги преправят.Описа се подписва от сервиза и от теб.При подписване на протокола описа ли в него забележките/този който е за Армеец?/ ако не си бегом утре в Армеец, жалба и оправданеи ,че си бързала, не си видяла, било тъмно, нищо не разбираш и като я видели в сервиза където я поддържаш ти отворили очите и т.н. или каквото там си избереш.Това го подаваш официално в Армеец, след това с копие и изходящия номер отиваш в сервиза и предявяваш претенции.Ревше с цяло гърло че са злоупотребили, правиш и една жалба до комисия за защита на потребителите и им я показваш.........и т.н.Не слушаш глупостите който са ти наговорили а си искаш своето.Не те интересува нищо.И отделно от това си направи кефа да си искаш фактура.
                              п.с.Само не мога да разбера защо я взе?
                              Last edited by alex052; d.m.y г., 23:12.
                              Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
                              156 1,8ТS-99 ......
                              EX
                              159 1,9 JTD-08

Comment

Working...
                              X