If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Интересна тема за дилетанти като мен, които карат с такова масло, каквото се препоръчва от производителя.
Та, карам със Selenia Racing, обаче тази тема ме провокира да питам, понеже така или иначе другия месец трябва да сменям масло - какво да сложа?
Принципно, Racing-a си го хапва нормално, за близо 10000 киломера съм долял по-малко от литър, като обикновено карам кротко, но по магистралата си я опъвам колата, признавам си.
По-голямата част от тези 10000км. са именно магистрални.
Също така, чат-пат си я докарвам до лютеницата, за да ѝ послушам гласчето, предполагам ме разбирате.
При такъв тип употреба на возилото от подписа, какво ще ми препоръчате, което да е на цена в границите на цената на Racing-a?
Благодаря предварително.
Ми тя е в такъв ценови диапазон, колко секо истинско масло Инак това са найстина бутикови масла, заедно с добрия стар Мотул (естерната им гама).
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
По-скоро колегата имаше предвид, че повечето хубави масла са в ценовия диапазон(някои дори и по-евтини) на Selenia-та.
ПС. Благодаря на отзовалите се по темата, Millers-а е поръчан. Забелязах, че доста се пазарува от Opie Oils. Ако някой не знае, "ALFAOC" е един от кодовете, които дават 10% отстъпка.
Jet Black E46 M3 ex - Broom Yellow Fiat Coupe 1.8 -> 2.0 16VT Speed Red Fiat Coupe 2.0 16VT
По-скоро колегата имаше предвид, че повечето хубави масла са в ценовия диапазон(някои дори и по-евтини) на Selenia-та.
Добре, тогава ще переефразирам въпроса - от тези хубавите масла на същата или по-ниска цена, има ли такова, което да е по-добро от Racing-a и се препоръчва?
Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Да не си тествал лабораторно всики масла на пазара, че изказваш такива мнения...
Ми не съм но всеки които се е интересувал,чел,или е ползвал масла от гамата на Red Line знае за какво става на въпрос,а аз давам мнение като човек които е ползвал хаиде да не кажа всичко но от почти всичко което се продава по форума и за мен съм си направил сметка кое колко струва,и като ползващ Red Line.А всеки ползващ ТУИН СКРАП дълго време знае какво означава за този мотор качественото масло.
,работа на мотора,налягане на маслото можеби итн.............!Ти как разбираш?
Аз не разбирам Просто го сменям на 5-6к км
На ухо не съм добър да хващам кое е добро, просто защото мотора си ми работи идеално, пу пу да не са му уроки
Аз не разбирам Просто го сменям на 5-6к км
На ухо не съм добър да хващам кое е добро, просто защото мотора си ми работи идеално, пу пу да не са му уроки
Яко на нали,щото иначе тоя TC НАЗОБЕНЯК може да метне някоя биела.
Comment