If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами аз сега карам с един 'филипс" и един от обикновените габарити на левия фар, че от "Нисан' са заложили на разглабаяне на елементи, за да се стигне за левия габарит. Аларми не са ми светeли за момента.
Светят по-слабо, отколкото ми се искаше. От втория, уж по-силносветещи крушки, един колега от форума на "Нисан" си е купил и каза, че са пълен боклук.
Ами аз сега карам с един 'филипс" и един от обикновените габарити на левия фар, че от "Нисан' са заложили на разглабяне на елементи, за да се стигне за левия габарит. Аларми не са ми светeли за момента.
Светят по-слабо, отколкото ми се искаше. От втория, уж по-силносветещи крушки, един колега от форума на "Нисан" си е купил и каза, че са пълен боклук.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
В този случай тия от линка, които съм показал светят доста по-силно.
100%, няма спор. Аз засега оставам с "Филипс"-а и фаровете включени. По-силни съм решил да не поръчвам, а ще гледам да намеря магазин, където да пробвам на място първо, преди да купя.
Само не съм сигурен дали наистина са 7.5W. По-скоро не са, но с тая лупа наистина би трябвало да светят много силно. Чак се замислям дали да не си поръчам и от тях
Не съм ги мерил, но и аз на 99.9% съм сигурен, че не са толкова мощни.
Просто ако наистина са толкова мощни, то няма да могат да се охлаждат в този корпус въпреки, че са с по-нови диоди.
Добре де. На моите крушки пише W3W . Из нета никъде не мога да ги намеря. А на вид са си масовка габаритна крушка. Това мощност ли е W5W стават ли на тяхно място? Какво означава това Т10
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over ((((( ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it... ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY... by RUBIG service
T10 е цокъла. Или 2.1 милиметра дебел на 9.5 милиметра широк.
Дефакто W5W и W3W на сокет Т10 е една и съща крушка с различна мощност.
Т10 се среща в мощности от 1.2, 2, 3 и 5 вата (x), обозначени съответно като WxW.
Comment