Ситуацията е от няколко месеца насам ( може би от края на лятото ) , като напоследък направо не се трае ... получава се примерно на 5-та с 4000 оборота, от 130 км нагоре. Чува се едно като ръмжене и виене ... от двигателя е нещо мисля, или скоростната кутия? (не разбирам). Като натисна съединителя и се усеща как намалява едно такова ... и затихва доста. Тоест не е от скоростта, а от оборотите някъде. На ниска предавка си ръмжи доста, там не се усеща. На магистралата със 130, не можем да се чуем с жената
Румен я гледа, според него нищо и няма.
Да добавя, като сменям скоростите и е видимо по-трудно от преди ... вярно, че винаги е била като ЗИЛ, но сега като че ли повечко. И дори чувам самото превключване като карам бавничко с отворен прозорец. Сменял съм маслото на скоростната кутия преди година с няква Тутела.
Дайте ми идеи какво да проверя, може да са няколко неща ... ще ги проверя всичките, стига да съм сигурен че ще ги проверят наистина. Не че не вярвам на Румен, но може да не се е сблъсквал с тази ситуация, а проблема е налице

Да добавя, като сменям скоростите и е видимо по-трудно от преди ... вярно, че винаги е била като ЗИЛ, но сега като че ли повечко. И дори чувам самото превключване като карам бавничко с отворен прозорец. Сменял съм маслото на скоростната кутия преди година с няква Тутела.
Дайте ми идеи какво да проверя, може да са няколко неща ... ще ги проверя всичките, стига да съм сигурен че ще ги проверят наистина. Не че не вярвам на Румен, но може да не се е сблъсквал с тази ситуация, а проблема е налице

Comment