Известие

Collapse
No announcement yet.

колянов вал

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Lisan
    Колега, вала не се криви а излиза от ремонт,за по сигорно го занеси лично ти в някоя шлайф база да го премерят.Аз не знам от къде може да намериш вал но ще ти кажа една цигания която може да направиш в краен случай,макар че рискувам да чуя негативни мнения. В Суходол има един дядо,Митко се казва и прави лагери, аз лично съ правил и нямат проблеми до сега. Взимаш нова биела и той прави лагера прави лагера по нея, след това шлайфат вала по лагера.Успех.
    Аз бих послушал колегата.Това е най-разумния вариант

== Lancia Delta == 1.6 ІІ i.e. - тоталка
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

Comment

още се мъча да намеря...
      в СТЗ имало един, но една от биелите го е натиснала. Не знам дали това е проблем или има оправяне? Ще се разходя и до Суходол да проуча въпросът с дядо Митко... (Благодаря за инфото )

Ей, голяма набутвация се получи с тая алфичка... Внимавайте какво купувате, че мноо лъжат...
      155 2.0 TS 8V
      Fiat Tipo 1.1 fire
      Ducati Monster 620i

Comment

Колега, вала не се криви а излиза от ремонт,за по сигорно го занеси лично ти в някоя шлайф база да го премерят.Аз не знам от къде може да намериш вал но ще ти кажа една цигания която може да направиш в краен случай,макар че рискувам да чуя негативни мнения. В Суходол има един дядо,Митко се казва и прави лагери, аз лично съ правил и нямат проблеми до сега. Взимаш нова биела и той прави лагера прави лагера по нея, след това шлайфат вала по лагера.Успех.
        Ми вместо да предлагаш цигании си трай само глупости Тея лагери на първите 7000 оборота ше изфърчат чак до твоя сервиз А за криви има и то много
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
          Първоначално публикувано от Bobi_33
          На редови мотор се криви понякога
          Скъсан колянов вал съм виждал поне няколко пъти, ма крив - никога!
          Иначе вероятно е превъртял лагер - най добрият вариянт е дру.г колянов вал
          Ми явно не си виждал достатъчно
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
            Ми вместо да предлагаш цигании си трай само глупости Тея лагери на първите 7000 оборота ше изфърчат чак до твоя сервиз А за криви има и то много
            Ще подминат моя и ще стигнат до твоя.Не си ти човека който ще ми каже какво да правя и говоря. Колегата явно не можеше да си позволи скъп ремонт и това беше някъкъв вариант. Той да преценява не ти.
            RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
            0899832271 Сашо

Comment

Working...
            X