Известие

Collapse
No announcement yet.

Който е притежавал ALFA ROMEO ARNA МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Който е притежавал ALFA ROMEO ARNA МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

Който е имал или негов приятел е притежавал ALFA ROMEO ARNA искам да ми кажe всичко за тази кола плюсове и минуси. Колко харчи, колко са скъпи частите, продават ли се намират ли се и т.н

Re: Който е имал или негов приятел е притежавал ALFA ROMEO A

Имам една такава,
    Първоначално публикувано от rasimkara
    Който е имал или негов приятел е притежавал ALFA ROMEO ARNA искам да ми кажe всичко за тази кола плюсове и минуси. Колко харчи, колко са скъпи частите, продават ли се намират ли се и т.н
    Тази кола е безподобен кенеф Имам такава, продавам я на части. Ламарините са им много слаби и изгнива по-зле и от Опел. Всичко по тая кола става от 33-ка с изключение на задния мост и ламарините
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Re: Който е имал или негов приятел е притежавал ALFA ROMEO A

Първоначално публикувано от Bobi_33
      Всичко по тая кола става от 33-ка с изключение на задния мост и ламарините
      те пък са от нисан шери. тва арна верно е некво пълно недоразумение се едно пиян грузинец я е мислил
      '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
      '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

бе щом му харесва на момчето да я възстановява

няма никакъв проблем с частите стига да не търсиш части за арна
        търсиш за 33 или нисан/датсун чери и си в джаза
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

Друго нещо няма ли да ми кажете за тая кола, само един ми каза че е била мн зле и нищо друго искам малко повече инфо за нея,защото тая дето ще я купувам е на 11 000 км. РЕАЛНИ и колата просто е перфектна проблема е само в двигателя ,че трябва да се сменя гарнитура . МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

Comment

купувай бе колега
            нищо й няма на колата

гарнитурата я сменяш при лисан примерно и си в джаза
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Няма да се плашиш - гарнитури ще намериш. като на 33-ка са . Ще отидеш при Лисан и Боби33 и ще я оправят
              2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
              CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Кога е била на 11000 РЕАЛНИ километра, през 85-та ли?
                Mitsubishi Outlander
                Mitsubishi Space Star
                Daihatsu Terios

Comment

Можеш и по-яка моторетка на и сложиш.Мисля,че стават и другите от 33-1.3(1.4),1.5,1.7
                  РС:На 11000км. .Тва да не е след ремонт

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Re: МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ

Първоначално публикувано от rasimkara
                    Друго нещо искам малко повече инфо за нея,защото тая дето ще я купувам е на 11 000 км. РЕАЛНИ и колата просто е перфектна проблема е само в двигателняма ли да ми кажете за тая кола, само един ми каза че е била мн зле и нищо друго я ,че трябва да се сменя гарнитура . МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ
                    Ако решиш да я правиш отвори по добре и двете глави за да си направиш клапаните и да смениш гумички. Тя излиза от завода без гумички на изпускателните клапани, а е по добре да има. Предно окачване,двигател и скорости стават от всяка 33,тоес се едно караш 33 само че по грозна. Ако няма кой да ти я прави званни.
                    RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                    0899832271 Сашо

Comment

arna

ARNA - alfa + nisan голямата издънка на алфа ромео

==========================================

Колега писането на кирилица във форума е задължително.
                      Аватара ти не отговаря на правилата на форума
                      Виж Алфата ...

Comment

Working...
                      X