Известие

Collapse
No announcement yet.

Взаимозаменяеми части

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Реших да пробвам с тази http://emk-33.com/shop/product_info....a8b80e262466a6 за 2 лева.
    Да, ама не. Оказа се, че била Около 120 лв. Ама колко точно около, пак не се знае.
    Разликата между синовете ми и мен е в цената на играчките...все още...вече не...сега техните са по-скъпи...

Comment

• Първоначално публикувано от l_angel Покажи съобщение
      Реших да пробвам с тази http://emk-33.com/shop/product_info....a8b80e262466a6 за 2 лева.
      Да, ама не. Оказа се, че била Около 120 лв. Ама колко точно около, пак не се знае.
      бе не знам кой ми е затрил поста, но ти бях писал че и сондата на ладата е бош и в сайта и е грешна цената,а тя е 90-100лв. не можеш да избягаш от щастието.
      двигателите на тия лади са опел, а инжекциона се казва январь и е копие на бош.
      точка

Comment

• Преден капак от 147 става ли на GT?
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC
        Ex Fiat 126p
        Ex Fiat Вravo 1.6
        Alfa Romeo 147 1.6

Comment

• задна главина 156 тс

здр колеги някой пробвал ли е да извади лагер от задна главина на 156 тс и да го замени с друг по някакъв начин мерси предварително
          1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

• ако го извадиш и отидеш с него в магазин за лагери ше намериш,иначе от всички 156 става
            алфа ромео 156 1.8 тс -на части
            алфа ромео 164 2.0тс -на части
            нисан примера п10 1,6 16в хечбек
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
              ако го извадиш и отидеш с него в магазин за лагери ше намериш,иначе от всички 156 става
              то ще е така ама ако някой го е правил да ме насочи с нещо пък ако не ще опитам след 2-3 седмици оставам свободен и ако измъдря нещо ще пиша
              1,8 16v TS 144кс,1998г

Comment

• Здравейте колеги,

Имам належащ въпрос и се извинявам ако се повтаря, но не видях.

Трябва ми стъпково моторче за колата от подписа и ми предлагат от коли с различни кубатури (за 145) и от 146, 156. Въпроса ми е доколко са съвместими, номера (който съм почти сигурен, че ми трябва) по Бош е 0 132 008 650. Видях в този сайт (подчертавам че това не е реклама, просто беше първия резултат в Google!), че са изброени супер много коли и двигатели. Въпроса ми е дали е вярна тази информация и мога ли да търся такова моторче от другите коли? И също- освен този номер, може ли някое друго моторче да се слага?

Благодаря предварително!
                Alfa Romeo 145 1.4 TS 2000

Comment

• Първоначално публикувано от angel_1987 Покажи съобщение
                  то ще е така ама ако някой го е правил да ме насочи с нещо пък ако не ще опитам след 2-3 седмици оставам свободен и ако измъдря нещо ще пиша
                  това го знам от колегата русия86 ,правил го е преди време,избива се на преса,аз се отказах и си взех втора ръка заедно с шенкела
                  алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                  алфа ромео 164 2.0тс -на части
                  нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                  sigpic

Comment

• карета!

За 147 жтд каре от 156 -еднакви ли са ?
                    sigpic АР 147 1.9 JTD

Comment

• Еднакви ли са хидравличните помпи на 159 1.9 и 2.4 JTDm?

Благодаря предварително!
                      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
                      Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
                      Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

• Колеги, някой знае ли дали предния капак на 147-ца (заобления фар) и на GT са взаимозаменяеми? Единствената разлика, която аз намирам визуално (без да съм мерил нищо) е в разположението на пръскачките за чистачките.

Comment

• Колеги, идеята на темата е, да съставим каталог на взаимозаменяеми части, а не да е поредната говорилня. Пишете само какво е взаимозаменяемо, без въпроси. И някой ако иска да поразчисти!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Дебитомер от Браво Jtd105 019 става на 1.8TS и 2.0TS. За 1.6 TS нямам наблюдение. Респективно и на JTD 105 коня Алфа също.

---------- Post added at 23:06 ---------- Previous post was at 23:05 ----------

Дебитомер от Браво Jtd105 019 става на 1.8TS и 2.0TS. Респективно и на JTD 105 коня Алфа също. За 1.6 TS нямам наблюдение.

Comment

• В тая тема не бях ли писал,че обтегач за пистов ремък от 166 2,0ТС става на 1.9 JTD(на 147 слагах и нямаше никакви проблеми,временно естествено,докато ми дойде новия).
                              156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                              147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                              159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                              X