If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
бе не знам кой ми е затрил поста, но ти бях писал че и сондата на ладата е бош и в сайта и е грешна цената,а тя е 90-100лв. не можеш да избягаш от щастието.
двигателите на тия лади са опел, а инжекциона се казва январь и е копие на бош.
Имам належащ въпрос и се извинявам ако се повтаря, но не видях.
Трябва ми стъпково моторче за колата от подписа и ми предлагат от коли с различни кубатури (за 145) и от 146, 156. Въпроса ми е доколко са съвместими, номера (който съм почти сигурен, че ми трябва) по Бош е 0 132 008 650. Видях в този сайт (подчертавам че това не е реклама, просто беше първия резултат в Google!), че са изброени супер много коли и двигатели. Въпроса ми е дали е вярна тази информация и мога ли да търся такова моторче от другите коли? И също- освен този номер, може ли някое друго моторче да се слага?
Колеги, някой знае ли дали предния капак на 147-ца (заобления фар) и на GT са взаимозаменяеми? Единствената разлика, която аз намирам визуално (без да съм мерил нищо) е в разположението на пръскачките за чистачките.
Колеги, идеята на темата е, да съставим каталог на взаимозаменяеми части, а не да е поредната говорилня. Пишете само какво е взаимозаменяемо, без въпроси. И някой ако иска да поразчисти!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
В тая тема не бях ли писал,че обтегач за пистов ремък от 166 2,0ТС става на 1.9 JTD(на 147 слагах и нямаше никакви проблеми,временно естествено,докато ми дойде новия).
Comment