Каквито и секрети да слагате, добре е да ги мерите и на тегло - да нямат съществена разлика с останалите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане за секретни болтове?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеЩе те помоля да си мериш приказките!
Ако си направиш труда да прочетеш няколко поста по-горе ще видиш, че съм писал на колегата да отиде до Маргел и да провери там за болтове.
---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 14:01 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКаквито и секрети да слагате, добре е да ги мерите и на тегло - да нямат съществена разлика с останалите.
---------- Post added at 14:16 ---------- Previous post was at 14:04 ----------
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеЦената за сваляне на секретен болт от специалист по гуми е 10 лв. Свалят всичко.
Аз знам поне пет начина. Имам секретни болтове въпреки всичко, ей така за разкош
За този на снимката ще взема днес отпечатък с пластилин, всяка фреза може да ми направи формата и утре болтовете са долу. Така става нали?
Да не се мъчиш с форма ето ти кода 1543sf34Last edited by eproHD; d.m.y г., 15:23.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеУмрял съм ти за джантите.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
Comment