имам малко драскотини по боята, на едното място има и леко хлътване на ламарината....препоръчайте къде да ги оправям...
Известие
Collapse
No announcement yet.
трябва ми бояджия
Collapse
X
-
Пиши от кой град си и ще има отговори.
-
рок енд рол сервиз на симеоновско шосе. добре работят.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
ДОбре де ама в рок анд рола не си падат по боядисване на цяла кола,а аз искам да я боядисвам цялата(ако се наканя разбира се).Та да знаете некой добър сервиз желаещ да такава процедура.Ex '97 Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark
147 1.9JTD
Comment
-
-
Мога да ти дам номера на един.Работи много добре.Боядиса ми задницата,като трябваше да се изкърпят веждите и колата е станала много добре.За 2 калника,броня,престилка,дръжка и капаците на огледалата ми взе 540лв.Може да ти се види множко,но я е изпипал(ще видиме колко ще изкара де).Ако искаш може и да видиш как е станала колата.
0888974512 в Хаджи Димитър се намира,но му забравих името.Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
Opel Astra J
ex:
Alfa Romeo 164 2.5TD
Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
Alfa Romeo 164 2.0T.S.
Comment
-
Re:
Първоначално публикувано от AlexanderbbАко искаш звънни на 0888370915 и търси Николай. Бояджийницата му е на военна рампа и работи много мераклийски.Виж Алфата ...
Comment
Comment