If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, загубих ключа от 147-цата си и искам да ви попитам дали е възможно да сменя ключалките, защото подозирам, че ключа е бил някъде в двора, в който паркирам и това ме притеснява. Ако някой има идеи ще съм благодарна.
Здравейте, загубих ключа от 147-цата си и искам да ви попитам дали е възможно да сменя ключалките, защото подозирам, че ключа е бил някъде в двора, в който паркирам и това ме притеснява. Ако някой има идеи ще съм благодарна.
Само с ключалките няма да стане.. В ключа има електроника която си "говори" с колата и като същите не се "разбират" няма палене...
Втори ключ има :Д и май почти безболезнено реших проблема. Взех си десен патрон с ключ към него. В левия и без друго не може да влезе ключ, защото собственика преди мен е правил не знам какво с тази ключалка, а тази на багажника ще пъде затапена. В крайна сметка ще отключвам с новия ключ и ще паля със стария, а централното ще бъде прекъснато днес. Мерси все пак
Comment