Известие

Collapse
No announcement yet.

Mega Parts

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Mega Parts

Здравейте, онзи ден в неделя си поръчах един фар с лупа за Бравото от Mega Parts, днес дойде, но за съжаление беше това счупен. Цената му найстина беше смешна, но никъде в обявата не пише, че е счупен. На снимката си беше също здрав. Докато бях в Еконт влязох в сайта им, звънях на три различни телефона и никой не вдигна. Несериозна работа, че и на всичкото отгоре платих 8 лева за разходите по транспорта.
    Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
    Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer

Трябва повече изобретателност за да "срутиш" мегапартс.
    Доста силни станаха.
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

От тия смотаняци не се купува нищо без да го видиш преди това..... Не очаквай от форумен колега да е безпроблемно, на мен ми пратиха строшен фар, той си знае кой е.

Comment

Позната история .....
        Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
        Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
          Трябва повече изобретателност за да "срутиш" мегапартс.
          Доста силни станаха.
          Те слабо ме интерсуват, просто пуснах темата, както и в другия форум, за да си имате едно на ум, когато купувате от тях. Рано или късно хората ще спрат да пазаруват от тях, ако продължават така.
          Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
          Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
          Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer

Comment

Първоначално публикувано от ScuderiaItalia Покажи съобщение
            Те слабо ме интерсуват, просто пуснах темата, както и в другия форум, за да си имате едно на ум, когато купувате от тях. Рано или късно хората ще спрат да пазаруват от тях, ако продължават така.

Вярно е , като си търсех алтернатор , имахе пуснат един за 100 лв и пишеше че е от алфа , после като им звъннах ми казаха че е 150 лв и че е от Ланча .. което не ме устройваше .. едно в сайта друго по телефона а сигурно там на място трето .. Не са коректни особено .
            Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
            Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
            Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

Working...
            X