Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет за фарове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвет за фарове

Здравейте!

Чудя се от доста време насам какво да правя с фаровете на колата (Alfa GT). Обикновените са, без лупи. С оригиналните крушки са, но искам да ги сменя и да светят бяло. Имах кола с ксенон, всичко ОК само дето на мокро не светеха добре(китайски). Сега гледам и се чудя Philips ли, Osram ли, пак ли китайски ксенон, лупи ли..... Много ще съм Ви благодарен да ме посъветвате и горе-долу плюсове и минуси на всички варианти да отбележим.

Благодаря предварително

Пробвай с крушки Филипс уайт вижън, те светят в бяло и се водят с около 30% по-силна светлина от обикновенна крушка.

Comment

Мисля да пробвам H.O.D крушките. Отзивите са много позитивни за тях. Ако има някой, който ги е ползвал нека сподели мнение

Comment

Може да се каже, че съм в този бранш и моя съвет е да си вземеш филипс с цветова температура 4к, ако не намериш слагай осрам но не са така добри.
        А за "китайските" проблемът им е че не са с подходяща цветова температура и лоши атмосферни условия, като дъжд и мъгла ти правят направо бяла стена непосредствено пред автомобилът.

Comment

Working...
        X