Известие

Collapse
No announcement yet.

Скърцане на педала

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Скърцане на педала

Колеги,
    имам някакво страно скърцане на педала на съединителя. Появи се днес.
    Като натисна съединителя не скърца, но като го пускам обратно долу горе на средно положение се чува едно страно скърцане. От какво може да е ?
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Re: Скърцане на педала

Първоначално публикувано от Cvetelin
    Колеги,
    имам някакво страно скърцане на педала на съединителя. Появи се днес.
    Като натисна съединителя не скърца, но като го пускам обратно долу горе на средно положение се чува едно страно скърцане. От какво може да е ?
    при мен е от вилката на скоростната кутия
    ама скърца и в двете посоки

а иначе при насо беше от една гумена втулка на самия педал, която се скъса
    '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
    '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
    '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

венци е твоят човек - стига да му се занимава
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

и моят скърцаШЕ
        за Венци
        Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
        AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

И моя скърца по съ6тия на4ин ама си мисля 4е не е фатално...
          Lexus IS200

Comment

Днеска ходих при майстор (много добър) и каза, че не е фатално. От нам си ко на скоростната кутия било. Нищо страшно

Comment

то фатални неща няма
              хората и без един бъбрек живеят

Comment

Първоначално публикувано от търтей
                то фатални неща няма
                хората и без един бъбрек живеят
                Ами тва е като да караш без резервна гума може да не ти се наложи никога, ама веднъж да ти се наложи и....
                Lexus IS200

Comment

бе той и моя скърца но мисля имаше тема по въпроса за ''долният ляв педал''
                  1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
                  2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
                  1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

И моя си скърца като го натискам понякога, ама няма нищо сериозно, виж ако остане долу и неще да се дигне вече е проблем
                    sigpic
                    ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
                    0889 636 093

Comment

Първоначално публикувано от raiders
                      И моя си скърца като го натискам понякога, ама няма нищо сериозно, виж ако остане долу и неще да се дигне вече е проблем
                      на твойта е ръждясало жилото

Comment

Да ви кажа честно, в сервиза го пръскаха с нещо и спря да скърца. Интересно като загря колата пак почна....
                        И сега си скърца пак по същия начин. Почва да ме дразни. Давайте акъл от какво е да я разглобявам да го оправя. Като си пусна музиката не чувам нищо дори и телефона ако ми звъне камоли педали и т.н. ама проблема идва като се качи майка ми в колата като е намалена музиката .... КЪСА МИ НЕРВИТЕ ТОВА НЕЩО

Comment

Спокойно колега,
                          Сега като я покараш по нашите пътища няколко месеца ще почнат да скърцат пластмаси, да тропа това - онова и това скърцане даже няма и да го чуваш
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                            Спокойно колега,
                            Сега като я покараш по нашите пътища няколко месеца ще почнат да скърцат пластмаси, да тропа това - онова и това скърцане даже няма и да го чуваш
                            Мда на мен и двата педала на съединителя и спирачката поскърцват (след 15 мин ще ги смажя най накрая) но досега хич не им обръщах внимание.
                            Професорееее в София поне имате равни улици у Бургаско сичко е вълнообразно
                            '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                            Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                            Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Може да са равни, но за сметка на това дупчести!
                              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                              X