Известие

Collapse
No announcement yet.

Пренадува ли турбото?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пренадува ли турбото?

Здравейте колеги и ЧНГ!
    От скоро колата от подписа взе да се спъва когато я натискам повечко. На таблото присветва дюзата в такъв момент. Допускам, че може да пренадува, но не съм сигурен. Ако има някой по-компетентен, да погледне грешките и да си каже мнението, ще съм благодарен.
    Някакви идеи от какво може да се е появил проблема?

Attached Files
    166, 2.4 JTD'00

Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение
    Здравейте колеги и ЧНГ!
    От скоро колата от подписа взе да се спъва когато я натискам повечко. На таблото присветва дюзата в такъв момент. Допускам, че може да пренадува, но не съм сигурен. Ако има някой по-компетентен, да погледне грешките и да си каже мнението, ще съм благодарен.
    Някакви идеи от какво може да се е появил проблема?

Много ми е чудно и за това ти задавам само един въпрос !?
    Как така на едната снимка Odometer показва 44048 км а на другата 42228 км !
    Хайде спри режима на симулация на програмата и иди да си пиеш ракията !За мен не качваш реални данни......а за другите какво мислят не ми пука. Знам,че ще се изпребият да дават мнение от какво е
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Comment

Може да е правил шотовете през 2000 км, или пък старата грешка да е била записана още тогава, да не би ти да си прекалил с ракията?

Comment

Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщение
        Може да е правил шотовете през 2000 км, или пък старата грешка да е била записана още тогава, да не би ти да си прекалил с ракията?
        Може...ама не вярвам колата му от 2000 година да е на 42228 км.Не на мен тия смешки !
        И хайде да не правим полемики !
        Last edited by eproHD; d.m.y г., 13:58.
        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
        sigpic

Comment

Данните са реални. Двете грешки са се записали в разтояние на 2к километра.
          Относно одометъра - явно някой преди мен е прекалил с връщането на километрите, става за минути по принцип.

166, 2.4 JTD'00

Comment

Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение
            Данните са реални. Двете грешки са се записали в разтояние на 2к километра.
            Относно одометъра - явно някой преди мен е прекалил с връщането на километрите, става за минути по принцип.

Емиии първата може и да е стара!
            На втората снимка няма пренадуване!
            Т.е. давай смело газ.....
            sigpic
            Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
            156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
            147 JTDm 140-Малката манекенка
            GT- JTDm 150

Comment

Working...
            X