Вчера дошло, пък си струвал всеки похарчен лев. По изработката на корпуса ли стигна до това умозаключение или по времето за зареждане на акумулатора? Не се заяждам, а просто се чудя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Питане относно зарядно за акумулатори ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеВчера дошло, пък си струвал всеки похарчен лев. По изработката на корпуса ли стигна до това умозаключение или по времето за зареждане на акумулатора? Не се заяждам, а просто се чудя.
1.Да и по изработката на корпуса ,качеството му също и качеството на свързващите кабели...Личи ,че не е сглобено от пиян китаец !
2.Изпробвано е още вчера на стария акумулатор на режим RECOND (програмата за възстановяване)
3.Да смятам,че е заяждане но ме боли к.............
4.За теб препоръчвам продукти на марка КРАКРА !Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:26.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение1.Да и по изработката на корпуса ,качеството му също и качеството на свързващите кабели...Личи ,че не е сглобено от пиян китаец !
2.Изпробвано е още вчера на стария акумулатор на режим RECOND (програмата за възстановяване)
3.Да смятам,че е заяждане но ме боли к.............
4.За теб препоръчвам продукти на марка КРАКРА !Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеЧестно казано аз колата я карам абсолютно всеки ден и до момента не ми се е налагало да си купувам "Кракра", т.е. акумулаторът ми винаги е зареден.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеАко акумулаторите се зареждаха само в колата нямаше да се произвеждат зарядни за тях !Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
-
Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщениеЗнаеш ли, мнението ти е фундаментално и концептуално, като същевременно е изпълнено с огромна доза реализъм... До сега не бях се замислял дали освен в колата акумулаторите се зареждат и на друго място.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
Comment