Първоначално публикувано от MoT
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
За какво служи маркуча
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеАпострофирам те, защото говориш глупости.
Първо - този маркуч няма общо с разтоварването на турбината, защото е на входа ѝ. Обикновено ако има нужда от разтоварване, то блоу-оф-а обикновено се намира на изхода на турбината.
Второ - Турбина се разтоварва след като има дроселиране на двигателя. В случая няма никакво динамично дроселиране на този двигател. Дросела при този двигател служи единствено и само за мекото му гаснене.
Трето - както колегата каза, въпросното разклонение от маркуча служи за свръзка на резонаторния обем към смукателния тракт.
Четвърто - лично аз се съмнявам, че знаеш по принцип идеята на въпросния резонатор.
Пето - хайде сега в нета да четеш, за да се образоваш.
Шесто - сигурен съм, че и сега нашата комуникация минава по КАН. Нали все тая дали използваме точен протокол. Важна е комуникацията.
Седмо - прекалено си надменен, за да признаеш, че грешиш, за това по принцип не ти пиша, а просто ми създава удоволствие да те апострофирам.
Хайде лека.
---------- Post added at 11:41 ---------- Previous post was at 11:40 ----------
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеТоя въпрос за изпит ли е, или по темата. Ти ме изпитваш мен??? И от къв зор?
---------- Post added at 16:30 ---------- Previous post was at 16:26 ----------
Дай пример, обясни защо се случва така и как всъщност се случва, при условие, че дизела не дроселира постъпващия въздух в мотора, за да си докара празен ход.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеА да попитам, щот не знам. На тръбата за въздуха има резонатор, след дебитомера. Знам, че дизелът няма дроселиране, но я ми обясни след като си надул с турбината 2.5 бара и отнемеш рязко газта, къде отива всичкия този въздух веднага? Не можеш с един такт да проветриш цилиндрите. И защо през дупчицата на филтъра отдолу духа, а не смуче?
Ей за това говоря, че все гледаш да си с единия крак в разговора, а въобще си нямаш идея за какво се говори реално.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеЩом питаш този въпрос, значи въобще си нямаш идея що е то качествено регулиране, което означава, че въобще си нямаш идея как работи дизеловия двигател.
Ей за това говоря, че все гледаш да си с единия крак в разговора, а въобще си нямаш идея за какво се говори реално.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеОбясни де
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеХора, термометъра не показва температурата на циркулиращия във вътрешния кръг антифриз.
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеДатчикът е поставен така, че се получава , че мери повече температурата на външния кръг
Вижда се, че говориш глупости, а реално проблема не е в глупостите по принцип, а се изразява в това, че дори нямаш смелостта да си признаеш, че си казал поредната глупост.
За това ще те контрирам на всяка твоя глупост без да се обяснявам, защото при теб обясненията са безсмислени.
Хайде със здраве.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеСлед поредната глупост:
И още по-малоумния ти опит за измъкване:
Не мисля да пробвам.
Вижда се, че говориш глупости, а реално проблема не е в глупостите по принцип, а се изразява в това, че дори нямаш смелостта да си признаеш, че си казал поредната глупост.
За това ще те контрирам на всяка твоя глупост без да се обяснявам, защото при теб обясненията са безсмислени.
Хайде със здраве.
Аз просто те попитах като многознаеш специалист - как работи и защо от дупката отдолу на филтърната кутия духа, а не смуче
Comment
Comment