Известие

Collapse
No announcement yet.

Holts piston seal

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Holts piston seal

някой ползвал ли е това, как се слага и има ли файда

За това ли става въпрос ?
    Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:27.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      някой ползвал ли е това, как се слага и има ли файда
      Ако искаш да "изгориш" някой, като му продадеш "омагьосана" кошница, става.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
        За това ли става въпрос ?
        Да, за него

---------- Post added at 12:53 ---------- Previous post was at 12:51 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Ако искаш да "изгориш" някой, като му продадеш "омагьосана" кошница, става.
        Не, подариха ми едно и искам да го пробвам, ама е само тубичката, без описанието. Но мисля да го разбъркам в маслото, а не директно в цилиндъра

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
          Не, подариха ми едно и искам да го пробвам, ама е само тубичката, без описанието. Но мисля да го разбъркам в маслото, а не директно в цилиндъра

то не случайно има описание как се ползва, а не ти да си решиш къде да си го налееш

Даването на газ, води до пристрастяване!
          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

То точно това е проблемът, че ми го няма описанието и не го намирам в интернет. Дадоха ми само тубичката(за теб специално повтарям)

Comment

За този Holts piston seal в нета няма никъде описание как се ползва. Абе някаква "космическа технология".Иначе търгашите ти предлагат описанието ама срещу заплащане !
              Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
              sigpic

Comment

Ето инструкция за ползването на продукта предоставена от колегата (nickgaidarov)
                За което му Благодаря !
                Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:27.
                sigpic

Comment

Working...
                X