Известие

Collapse
No announcement yet.

Търся добър авто-бояджия в София

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Търся добър авто-бояджия в София

Здравейте колеги.

Някой човечец ме е осуркал на паркинга и сега имам по калниците разни драскотини дето трябва да се оправят. Не са малки не са и големи но ми се иска да ида на добър авто-бояджия да ми ги оправи така че да не си личи. Бихте ли препоръчали някой из София, за предпочитане в източната част (Младост и тн), но пък ако е добър човека ще се разкарам и по надалече.

Колата е Алфа Гт ако има значение.
    Alfa Romeo GT 1.9 JTDm@150++ hp (remapped but not dynoed), Graphite Black, Distinctive, ExtremeTuning strut bar, TOORA 570 wheels, Koni STR.T shocks + Eibach ProKit springs

Аз съм доволен от Колор стил - с. Драгичево.
    http://www.kolorstil.com/
    Намира се на неудобно място, но хората изпипват работата. Друг сервиз, който мога да препоръчам е Ауто дъ бест, намира се до бизнес център Сердика, в Красна поляна.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
    ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Позволи ме да те коригирам,ако говориш за бившия обувен завод,настоящ Б.Ц. Сердика,намира се в ж.к.Сердика.

-----------
      Пай сеее ...
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от xen0s Покажи съобщение
        Здравейте колеги.

Някой човечец ме е осуркал на паркинга и сега имам по калниците разни драскотини дето трябва да се оправят. Не са малки не са и големи но ми се иска да ида на добър авто-бояджия да ми ги оправи така че да не си личи. Бихте ли препоръчали някой из София, за предпочитане в източната част (Младост и тн), но пък ако е добър човека ще се разкарам и по надалече.

Колата е Алфа Гт ако има значение.
        Имам двама под ръка, единият е много добър, с камери са и двамата. Взимат по 150лв. на детайл с материалите, стига да няма тенекеджийство

Comment

Драскотини предна броня 159SW

Здравейте! Използвам темата, защото не знам дали ще стане с пастиране (не разбирам толкова). Бихте ли споделили къде си оправяте леки драскотини по предната броня? Става въпрос за съвсем леко задрано по бордюр. Главно отдолу и леко отпред (което е по-дразнещото). Става въпрос за София.
          Alfa Romeo 159sw 2.0JTDm 200 к.с. - Окт'10

Comment

Working...
          X