If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
само за сравнение ще вметна че в ЕВРО 07 има дискове за същата марка автомобили на цена около 100 лева и тея цени от 140 еврота за 3 кила чугун са доста пресилени а и наи вероятно в дилъра за БГ на БРЕМБО са поне на половината от тая цена
само за сравнение ще вметна че в ЕВРО 07 има дискове за същата марка автомобили на цена около 100 лева и тея цени от 140 еврота за 3 кила чугун са доста пресилени а и наи вероятно в дилъра за БГ на БРЕМБО са поне на половината от тая цена
В дилъра на Брембо в БГрия дори правят промоция....купуваш един получаваш още един...
Оригинални дискове за тая кола са 330лв. единия....общо 660лв. двата...накладките са 180лв.
Павлинчо (75турбоделта) я звънни в дилъра...като гледам дори не знаеш кой е...и виж каква е цената на дисковете и след колко време ще ги имат??? Или че ни прероръчаш и накладки за 10лв.
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
В дилъра на Брембо в БГрия дори правят промоция....купуваш един получаваш още един...
Оригинални дискове за тая кола са 330лв. единия....общо 660лв. двата...накладките са 180лв.
Павлинчо (75турбоделта) я звънни в дилъра...като гледам дори не знаеш кой е...и виж каква е цената на дисковете и след колко време ще ги имат??? Или че ни прероръчаш и накладки за 10лв.
петканчо (бивша комунистическа сило) бараи са ве аз тука от село лекинко предполагам само инак всички знаеме че от тебе гусин президент по начетен и по запознат нема само дето твоита барака наи счупена че и нема кои да ти познава дееба инак аз лично си карам колата с накладки от 18 лева и съм си доволен от тях ( ма те не стаат за мегаломанизирани мамини детенца с уж чисто нови а пък все счупени италянки) е не са от дилъра ама па на село нема такива не сме у големия град та да си купуваме от гърция че е по модерно сеа от там
Пввлине,
Нямам нищо против да се джафкате в тунинг раздела, но според мен тука не е редно да сипеш глупости!
Не знам и не ме интересува защо не се хаересвате, а и не ми пука дали ще се харесате някога.Въпрос на лична култура е да знаеш къде е редно и къде не е редно да се .... "изказваш"..
В конкретния случай това си е обява на Петко и не е редно да се месиш и да дразниш!
2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Всеки си има глава на раменете, сам решева как да си я счупи
Аз компромис със спирачките на колата ми няма да направя, както и със гумите.
От тези които бяха в Бояна когато използвахме Г-тека видяха резултата от дискове RС и накладки Бендикс...в сравнение с кола с оригинални дискове и оригинални накдалки.
И пак повтарям всеки сам решава как да си счупи главата...
sigpic
Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
"Seat Leon TDI champion WTCC 2008"
Comment