Известие

Collapse
No announcement yet.

Ключар във Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ключар във Варна

Предварително се извинявам,ако повтарям стара тема,но не я открих.Имам Алфа Ромео Гт със сгъваем ключ,но без бутони.На ключът пише цифрата 2.Нямам карта с код или други ключове.Интересува ме дали е възможно да се направи ключ с бутони,при положение,че колата заводски е била с такъв.Ако може да ме упътите къде могат да ми направят ключ с работещи бутони,освен в Ауто Италия?Благодаря предварително.
    Alfa Romeo Gt 1,9 JTDm-ex,Alfa Romeo 145 1,4 TS,Alfa Romeo 159 1,9 Jtdm 150 hp.

Пускаш от ИУ надолу - посока гарата, Морската ти е отляво, а от дясната страна, още преди десния завой, работи добър автоключар, питай там.
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Много благодаря за информацията.

Comment

На ул.Генерал Колев ключаря също върши добра работа .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Предполагам,че говориш за ключарското ателие,което е малко преди църквата "Света Петка"!

Comment

Първоначално публикувано от Fiat_power_16v Покажи съобщение
            Предполагам,че говориш за ключарското ателие,което е малко преди църквата "Света Петка"!
            да.
            Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
            Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
            Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Колега, ако си оправил ключа, сподели колко пари са ти взели и къде точно. Че аз искам да направя 2ри резервен ключ на моето ГТ.
              Алфа Brera 2.2 JTS 185 к.с. - новото бижу
              Алфа GT 1.9 JTD 16V 150 к.с - бившата красавица
              Алфа 147 1.9 JTD 8V 115 к.с. + чип ~140 коня под капака бивша красавица
              Алфа 145 1.9 JTD 8V 105 к.с - първата любов

Comment

Още на съм ходил,защото не ми остава време.Ще споделя,когато има развитие.

Comment

Working...
                X