Известие

Collapse
No announcement yet.

Пастиране

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Моята е доста захабена, сега ще си пребоядисвам предния капак и едната врата. След това искам да я пастирам, може ли да ми кажете точно какво трябва да направя? Първо предполагам трябва да е идеално измита и от там нататък какво - каква паста, с какво се търка (при мен на ръка май няма да стане ) и тн.?
    146 1.6 Boxer '96

Comment

Първоначално публикувано от Speeder
      Само дето скоро ще ми свърши и не знам от къде да си я купя....
      А пък аз питам google.com
      http://www.business.bg/cgi-bin/page.cgi ... branch=353

Мисля да ги посетя другата седмица
      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
      Opel Astra J GTC

Comment

Първоначално публикувано от nikola_n
        Моята е доста захабена, сега ще си пребоядисвам предния капак и едната врата. След това искам да я пастирам, може ли да ми кажете точно какво трябва да направя? Първо предполагам трябва да е идеално измита и от там нататък какво - каква паста, с какво се търка (при мен на ръка май няма да стане ) и тн.?
        Абе по принцип бояджиите трябва да си я пастират след боядисването.
        Alfa Romeo 155 1.8TS
        Alfa Romeo 156 1.9 16V m-jet

Comment

[quote=ALFA CORSE]
          Първоначално публикувано от "nikola_n":38u7sg50
          Абе по принцип бояджиите трябва да си я пастират след боядисването.[/quote:38u7sg50]
          брат бояджия не съм чувал до сега да пастира поздрави
          Диети и отслабване
          www.elenkov.net

Comment

[quote=elenkof]
            Първоначално публикувано от ALFA CORSE
            Първоначално публикувано от "nikola_n":1yoij6e9
            брат бояджия не съм чувал до сега да пастира поздрави[/quote:1yoij6e9]

Почти всички го правят ако си държат на професията.
            sigpic
            Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
            " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
            "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

[quote=elenkof]
              Първоначално публикувано от ALFA CORSE
              Първоначално публикувано от "nikola_n":2kakb5o9
              брат бояджия не съм чувал до сега да пастира поздрави[/quote:2kakb5o9]

Пастират, не ами пушек се вдига...особенно при боите с допълнитлен лак.
              sigpic Alfasud/156 1.8ex
              156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Отказах се сам да си пастирам - хубавата вакса много лев. Ще ходя точно бояджия да ми я пастира
                '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
                Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
                Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

3M

Аз моита я третирам само с 3М която е 3 в 1 демек трите най-важни пасти за една кола просто е супер и е на цена 70лв. шишето.
                  EX 156 1.6 TS

Comment

Малко по-горе съм казал за пастите и цените на 3М.Пастирал съм три червени коли(две с машина и една на ръка) и резултата е много добър

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

И аз моита само на ръка я търкам онзи ден си я минах направо свети сега резултата е супер.
                      Това е резултат обаче на 4 часово пастиране но като я погледнах и забравях всички нерви които съм похабил
                      EX 156 1.6 TS

Comment

Working...
                      X