If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте, скоро се сдобих с една 146-чка, но имам проблем с оборотите! Постоянно се менят и понякога когато подам газ все едно се дави и няма мошност. Някой имал ли е подобен проблем? Колата е 98 година 1.4 ТС. Моля за помощ
определено за оборотите е от моторчето. аз имах същия проблем като загрее вдига оборотите и смъква. отидох на диагностика и това ми беше грешката на еку-то. оправиха го .. и сега е пушка (май)
диагностиката му е майката
ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Много благодаря за съветите. Тези дни имам път до Пловдив, там поне в Динеекпрес (поне така мисля че се казваше сервиза) знам как работят и ще им я закарам да я погледнат. А иначе тук в София казвате при Бобо, ако там не се справят някой би ли ми казал как мога да се свържа с него?
Благодаря предварително.
Много благодаря за съветите. Тези дни имам път до Пловдив, там поне в Динеекпрес (поне така мисля че се казваше сервиза) знам как работят и ще им я закарам да я погледнат. А иначе тук в София казвате при Бобо, ако там не се справят някой би ли ми казал как мога да се свържа с него?
Благодаря предварително.
Вчера бях при пичовете в Динекспрес и след почистване на Дросел клапата и на дебитомера за 30 лв. всичко си дойде на мястото. Вече всико си е ОК по колата и съм много доволен. Благодаря за съветите се пак.
Вчера бях при пичовете в Динекспрес и след почистване на Дросел клапата и на дебитомера за 30 лв. всичко си дойде на мястото. Вече всико си е ОК по колата и съм много доволен. Благодаря за съветите се пак.
Comment