Първоначално публикувано от Mury
Известие
Collapse
No announcement yet.
Къде държите пожарогасителите си ?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от Muryтака и така една емблема ми се търкаля в багажника
пали и идвай
мое и с гоУфамое след обяд ти дрънна една шайба
:P
1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv
Comment
-
Първоначално публикувано от LuckyПървоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от търтейПървоначално публикувано от Muryтака и така една емблема ми се търкаля в багажника
пали и идвай
мое и с гоУфамое след обяд ти дрънна една шайба
:P
Ти полуде лиFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
понеже съм се палил след катастрофа моя го държа в купето пред предната седалка на стойка.Каквото и да си купите по добре го изпръскайте и го напълнете в оторизирана фирма та да ви сложат вътре химикал какъвто е редно.Обикновенно в багажника си държа и един "ЯТРУС" 52 но по невнимание го харизах с предната си кола.Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
156 1,8ТS-99 ......
EX
159 1,9 JTD-08
Comment
-
А моят е на много хитро и удобно място,не знам дали там трябва да бъде, но при случай(не дай си боже)с малки усилия бих го достигнал,стойката му е закрепена с 2 види под задната дясна седалка,малко по голям е от тези които ги продават в метро,но дори не се вижда от седящите отзад,а се сваля много лесно ,с една щипка е закрепен,но не дай си боже да ми потрябва,не знам дали има нещо в него,всяка година на прегледа само ми лепят по една лепенка отгоре,и това е.alfa romeo33 1,7 16v 137hp 90
Comment
-
Re: Къде държите пожарогасителите си ?
Първоначално публикувано от georgievstДнес случайно се замислих, ако недай боже стане нужда да използвам пожарогасителя на колата какво на практика ще се случи ? Аз държа моя пожарогасител в един голям сак заедно със всички други боклуци /вкл.аптечка, която за нищо не става/. Съответно, докато го извадя всички вече ще са изгорели.
Въпросът ми към колегите е: Къде държите пожарогасителите си и по-конкретно към тези със 145/6 има ли някъде предвидено място в купето за пожарогасител?
Благодаря предварително на всички, които ще се включат.
Comment
-
Значи , за момента само във Алфата и Volvo-то нямам ... в Алфата , понеже е нова , а Volvo-то не трябва да се загрозява ..
Иначе , в Камиона , имам пожародасител в ляво от мен на седалката отдолу - но там е широко , лесно се слага.
Иначе , имам някакви малки немски пожарогасителичерни на цвят - матови. Пробвал съм с тях да пръскам , и наистина работят , не тежат много , но имат наистина много материал - пръскам минута и нещо , и може още да се пръска - още не съм ги използвал при спешност ... Понеже са малки (по-малки от 2 л бутилка Coca Cola
) си ги слагам до седалката , до мен , с дръжката нагоре - тя е жълта , че да се вижда ... няколко пъти съм тренирал , ако стане пожар , с кой пожарогасител ще свърша работата по-бързо - докато го извадя и приготвя - тези подбиват класическите червени - по-леки са , по-малки , и дръжката им е удобна.
Comment
-
Виждал съм на някои коли да ги слагат със стойка на шофьорската седалка отпред. Падат се точно под коленете на шофьора. Явно не пречат там. Това за мен е най удобното място. Бъркаш, вадиш и пръскаш. Без да отваряш багажници и да ровиш. АЗ преди си го държех на задната седалка, ама тогава имаше защо.Alfa Romeo 75 24V
Comment
-
Първоначално публикувано от vesko69 Покажи съобщение...противогазите...
Никога не съм имал проблеми с моя противогаз в колата. С костюма за радиационна зашита също
Най-вероятно питаш за пожарогасителите?
Не съм виждал никъде изискване да са с манометри.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
отзад в багажника имам лента и там си го държа до бас касата ....sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
Comment