Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде държите пожарогасителите си ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mury
    Първоначално публикувано от търтей
    така и така една емблема ми се търкаля в багажника
    Е а де и аз за тва се замислих
    еми нема ко толко да мислиш :P
    пали и идвай
    мое и с гоУфа
    Ми азе от 2 седмици си бръмчим с Полото бря мое след обяд ти дрънна една шайба
    дрънвай :P
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

пали и идвай
      мое и с гоУфа
      Що бе Мъро да не се връщаш в лоното на Фауве-то :P
      1995 Alfa Romeo 145 1.6 Boxer - ex
      2000 Alfa Romeo 166 2.4 JTD 136cv - ex
      1995 Alfa Romeo 164 Q4 3.0 V6 24V 232cv

Comment

Моят седи под седалката ми - като бръкнеш от задното място. По принцип го стигам от мястото си с повечко извъртане. Може малко да пречи на пътника зад мен, но и без това седалката ми е назад докрай

Comment

Първоначално публикувано от Lucky
          пали и идвай
          мое и с гоУфа
          Що бе Мъро да не се връщаш в лоното на Фауве-то :P

Ти полуде ли
          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

понеже съм се палил след катастрофа моя го държа в купето пред предната седалка на стойка.Каквото и да си купите по добре го изпръскайте и го напълнете в оторизирана фирма та да ви сложат вътре химикал какъвто е редно.Обикновенно в багажника си държа и един "ЯТРУС" 52 но по невнимание го харизах с предната си кола.
            Няма невъзможни неща,просто има недостатъчно финансиране.
            156 1,8ТS-99 ......
            EX
            159 1,9 JTD-08

Comment

А моят е на много хитро и удобно място,не знам дали там трябва да бъде, но при случай(не дай си боже)с малки усилия бих го достигнал,стойката му е закрепена с 2 види под задната дясна седалка,малко по голям е от тези които ги продават в метро,но дори не се вижда от седящите отзад,а се сваля много лесно ,с една щипка е закрепен,но не дай си боже да ми потрябва,не знам дали има нещо в него,всяка година на прегледа само ми лепят по една лепенка отгоре,и това е.
              alfa romeo33 1,7 16v 137hp 90

Comment

Re: Къде държите пожарогасителите си ?

Първоначално публикувано от georgievst
                Днес случайно се замислих, ако недай боже стане нужда да използвам пожарогасителя на колата какво на практика ще се случи ? Аз държа моя пожарогасител в един голям сак заедно със всички други боклуци /вкл.аптечка, която за нищо не става/. Съответно, докато го извадя всички вече ще са изгорели.
                Въпросът ми към колегите е: Къде държите пожарогасителите си и по-конкретно към тези със 145/6 има ли някъде предвидено място в купето за пожарогасител?
                Благодаря предварително на всички, които ще се включат.
                моят е в гаража но винаги имам шише с вода

Comment

държа го под моята седалка, в краката на пътника зад мен.
                  '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

Значи , за момента само във Алфата и Volvo-то нямам ... в Алфата , понеже е нова , а Volvo-то не трябва да се загрозява ..

Иначе , в Камиона , имам пожародасител в ляво от мен на седалката отдолу - но там е широко , лесно се слага.

Иначе , имам някакви малки немски пожарогасители черни на цвят - матови. Пробвал съм с тях да пръскам , и наистина работят , не тежат много , но имат наистина много материал - пръскам минута и нещо , и може още да се пръска - още не съм ги използвал при спешност ... Понеже са малки (по-малки от 2 л бутилка Coca Cola ) си ги слагам до седалката , до мен , с дръжката нагоре - тя е жълта , че да се вижда ... няколко пъти съм тренирал , ако стане пожар , с кой пожарогасител ще свърша работата по-бързо - докато го извадя и приготвя - тези подбиват класическите червени - по-леки са , по-малки , и дръжката им е удобна.

Comment

Не съм се замислял. В багажника го държа. Ама ще помисля малко.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

Виждал съм на някои коли да ги слагат със стойка на шофьорската седалка отпред. Падат се точно под коленете на шофьора. Явно не пречат там. Това за мен е най удобното място. Бъркаш, вадиш и пръскаш. Без да отваряш багажници и да ровиш. АЗ преди си го държех на задната седалка, ама тогава имаше защо.
                        Alfa Romeo 75 24V

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA
                          Мойте и 2-та са в ... мазето
                          Вече имам 1 зареден и проверен в багажника
                          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

някой знае ли

Искам да попитам задължително ли е противогазите да са с манометри или може и по малки без манометър,има ли ли сте такъв проблем с КАТ?

Comment

Първоначално публикувано от vesko69 Покажи съобщение
                              ...противогазите...
                              ???
                              Никога не съм имал проблеми с моя противогаз в колата. С костюма за радиационна зашита също
                              Най-вероятно питаш за пожарогасителите?
                              Не съм виждал никъде изискване да са с манометри.
                              Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                              ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                              Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

отзад в багажника имам лента и там си го държа до бас касата ....
                                sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                                Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                                Ramstein - Benzin
                                https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Working...
                                X