Известие

Collapse
No announcement yet.

Сервиз за преглед преди покупка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сервиз за преглед преди покупка

Здравейте,

Съжалявам ако има вече такава тема, но търсенето ми из форума не даде резултат.
    Харесал съм си една GTV от '98, но като човек с доста ограничени технически познания бих искал някой механик да я погледне преди да се реша да си я купя. Във вече добре известните във форума сервизи (Екстрийм, Ванто, на Румен, и прочие) предполагам имат такава услуга ? Къде бихте ми препоръчали да закарам GTV-то за диагностика и експертно мнение и д/г колко ще ми струва ?
    Мерси предварително

Ванто ги забравяш ! Останалите могат да ти дадат обективно мнение и оценка

Comment

Ами можеш да звъннеш и питаш - само диагностика на място, вероятно около 50 лв., ако се налага платформа и оглед в самия сервиз, вече цената е друга.
      Ванто ги забравяш - Екстрийм, Лисан, Вентура, Румен...който и да избереш не мисля, че ще сбъркаш.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
      ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

Първоначално публикувано от sasho_n2 Покажи съобщение
        Ами можеш да звъннеш и питаш - само диагностика на място, вероятно около 50 лв., ако се налага платформа и оглед в самия сервиз, вече цената е друга.
        Ванто ги забравяш - Екстрийм, Лисан, Вентура, Румен...който и да избереш не мисля, че ще сбъркаш.
        И Лисан го забрави. А за Ванто внимавайте, един модератор се подвизава там Да няма

Comment

Далече от Лисан и Ванто. Остават ти още доста опции.
          Екстрийм вентура и Румен.

Ръждата никога не спи.
          Пай сее ...
          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

GTV не е масов автомобил... Търси "отговора" при човек, който го има
            Fun: GTV 3.0 v6 24v
            Ex: GTV 2.0 16v TS

Comment

Не познавам някой, който да кара GTV, така че няма как да взема такъв човек с мен за въпросния оглед на колата. Ще поразгледам какво са написали във форума собствениците на GTV-та и ще имам предвид често срещаните оплаквания

Мерси много за помощта, момчета !

Comment

Aз съм ходил при Вентура за първоначално обслужване и разни модификации и от там нататък си ходя при Румен (който ми е мноого по близо като локация). И от 2та сервиза съм много доволен. Избери си който ти е по близо и не мисля че ще сбъркаш като гледам що алфи минават през тях.
                Alfa Romeo GT 1.9 JTDm@150++ hp (remapped but not dynoed), Graphite Black, Distinctive, ExtremeTuning strut bar, TOORA 570 wheels, Koni STR.T shocks + Eibach ProKit springs

Comment

Working...
                X