Известие

Collapse
No announcement yet.

Покупка на Щекери (конектори), за бубините на Twin Spark 16 V моторите

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Покупка на Щекери (конектори), за бубините на Twin Spark 16 V моторите

Здравейте понеже един приятел ме уреди със свещи и кабели с ясен произход и на тънкана от чужбина, а гореопоменатите конектори липсват в комплекта.
    Та питането ми е някой знае ли от къде мога да се сдобия с такива 4 броя на сносна цена?
    Понеже днес се разходих из магазините за авточасти и ми съобщават цени от 25 лева за парче, онлайн намерих и за по 15 лева, но с изчакване на поръчката да дойде от чужбина, което не ме устройва за момента, понеже нямам търпение да сменя гарнитурата на капака и да поставя новите свещи и кабели, а също и да подменя въпросните конектори, понеже на моите има дори и изолирбанд.
    Поздрави, Цанко !!!!!
    Last edited by Uner; d.m.y г., 19:41.

Потърси тук или търси втора употреба.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз ходих днес до една автоморга да си сваля някоя и друга бройка, но знае ли човек така на вид колко са читави, след празниците, като свършат харчовете съм намерил комплекта за 60 лева.

Comment

Първоначално публикувано от Uner Покажи съобщение
        Аз ходих днес до една автоморга да си сваля някоя и друга бройка, но знае ли човек така на вид колко са читави, след празниците, като свършат харчовете съм намерил комплекта за 60 лева.
        4-те за 60лв.?????? Вземи си ги и си ги сглоби и от Елимекс също

Comment

Working...
        X