В последните ден два, трима мои приятели ми звъняха да споделят че са били на крачка от прегряване на возилата си! Да, прегряване породено от полузамръзнал антифриз!!! Имаите едно на ум кои кога и какво е наливал...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проверяваите си антифриза!!!
Collapse
X
-
-
Само го замервам есента за точката на замръзване и това е. Капака го вдигам само есен и когато доливам течност за чистачки,а и когато сменям маслото.
---------------------------------------------------
Ръждата никога не спи,явно е работохолик.
Пай сее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Трябва да си взема нов антифриз, но ми е важно да е качествен, защото не искам да имам проблеми. Спрях се на този https://maxcar.bg/dobavki/antifriz/antifreeze-febi-1381 , някой, който разбира малко повече от мен, може ли да ми каже дали е добър?
Comment
-
Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщениеЧе е качествен е качествен но е скъпичък.Аз постепенно преминавам изцяло на продуктите на Yacco.
На Якото антифриза е 15 лв. за 2 литра готов за употреба.
В случая Фебито е 14 лв. за 3 литра.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Аз ползвам на Wollf концентрат(Розов) в 5л тубички с цена около 45-50лв на туба- австрийск ие мисля, вече 3 години на 2 различни коли, нямам ядове никакви.
П.С досега каквато и кола да съм си купувал, винаги сменям нацяло антифриза и спирачната течност в първия удобен момент.
Антифриза трябва да се сменя на 2г ако нее розов, същото важи и за спирачната течност,а розовият му дават 5г живот, но аз лично не бих рискувал с повече от 4Last edited by don_pepone; d.m.y г., 16:45.EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Comment