Известие

Collapse
No announcement yet.

как/къде да отвъртя секретните болтове, без...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• как/къде да отвъртя секретните болтове, без...

...секретния камък? - забравих си камъка в Кюстендил, а сега спешно трябва да си сменям спирачките. пробвах няколко други камъка, но нито един не пасна. ходих и в една умрела гумаджийница, но и там не можаха да ми помогнат. някакви идеи?
    Alfa Romeo Corsswagon
    Aprilia Tuono RSV

със тръбен ключ например
    пробвай друга гумаджийница
    или в сервиз
    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

с тръбен ключ е изключено - болтовете са много навътре - няма как да се захванат.
      Alfa Romeo Corsswagon
      Aprilia Tuono RSV

Comment

Моят проблем наскоро Ако имаш възможност обади се в Кюстенсил да ти кажат номера на секретния накрайник и с него обикаляй да търсиш. Неприятното е че трябва да си купиш още един комплект болтове
        '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
        Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
        Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Първоначално публикувано от Neokill
          Моят проблем наскоро Ако имаш възможност обади се в Кюстенсил да ти кажат номера на секретния накрайник и с него обикаляй да търсиш. Неприятното е че трябва да си купиш още един комплект болтове
          ами проблема е че в К-л са майка ми и баба ми - вече говорих, ма не мога да им обясня точно какво да търсят и къде, да не говориме, че не съм 100% сигура, че е там.
          Alfa Romeo Corsswagon
          Aprilia Tuono RSV

Comment

я дай снимка с болтовете на джантата да мислим
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

абе намери някоя свестна гумаджийница и ще те оправят
              може да се навие обратен мечик в болта може и секрети да намерят въпроса е да намериш някой дето да му се занимава в тая жега
              '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
              '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

хм - проблема е решен, отидох в друга "гумаджийница" и още с първия камък, който си избрах от друг комплект, развих болтовете - смятайте колко са секретни!!
                п.п. само да вметна, че монтьора категорично ми отказа, защото щяло да му отнеме 5-6часа и аз си го оправих сам, за 15 мин.
                Alfa Romeo Corsswagon
                Aprilia Tuono RSV

Comment

Къде е тая гумарница,че и брат ми има същия проблем

Alfa33 1.3 90г.Alfa33 1.5 93г.Alfa33 1.4 94г.Alfa146 1.4TS 97г.Alfa146 1.8TS 99г.Sprint 1.5 78г.Аlfa33 1.7 4x4 91г Sprint 1.7 16V 83г.Alfa145 1.3 96г.Alfa156 2.0 99г.147 1.6 03г.145 2.0 Alfa159 1,9 JTD Ti

Comment

Аз тоя проблем със секретните болтове го решавам по един много ефективен начин. Стига да не си с лет(н)и джанти и главите на болтовете да потъват много на дълбоко . Батко Mury се възползва вече с Поло-вера.
                    Alfa Romeo 75 24V

Comment

Working...
                    X