Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем!! Колата гасне!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем!! Колата гасне!

Здравейте колеги, наскоро купих алфа Ромео 156 sw 1.9 jtd. Има проблем, според диагностиката, в датчика за водата. Вече съм сменил 3ти датчик и проблема си остава. Проблема е, че колата гасне, без значение с каква скорост се движа и на какви обороти. В някои случаи се налага да изчакам докато мога да запаля отново. На компютъра изписва VDC/UDC system error. Моля помагайте!
    P. S. Също изписва висока температура на течността.
    Last edited by dido97; d.m.y г., 21:45.

Да не са и трите датчика 2-ра употреба?
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Незнам, взех колата преди 2 седмици от автокъща. При 2те диагностики, които са правени на колата грешката е само в датчика за водата

Comment

Като не знаеш иди във форумните сервизи да ти кажат какво е, а не да гадаеш.

С гадаене няма да стане.Поне като ти кажат какво е купуваш НОВ датчик(ако е той) и я оправяш.
        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Датчика го сложих днес към обяд и цял ден не ми направи проблем. Вечерта я изкарах и стоях 20 минути. Изключвах датчика, свалях клемите на акумулатора и пак нищо, накрая реши и си запали...

Comment

Първоначално публикувано от dido97 Покажи съобщение
            P. S. Също изписва висока температура на течността.
            Колата може да ти гасне от това и/или от датчика на коляновия вал и като се охлади да запали

Comment

Работа е там, че двигателя е студен..

Comment

Първоначално публикувано от dido97 Покажи съобщение
                Работа е там, че двигателя е студен..
                Ако ти дава прегряване - пак

Comment

Здравейте.
                  Бих искал да помоля някой знаещ да ми обясни какво е "датчик на водата" и къде се намира. Не се заяждам. Ако модератор смята, че спамя темата на колегата моля да ми изтрие поста.
                  Поздрави.
                  Every tool has a hammering side. (Eric O. SMAR)

Comment

Първоначално публикувано от ray4o Покажи съобщение
                    Здравейте.
                    Бих искал да помоля някой знаещ да ми обясни какво е "датчик на водата" и къде се намира. Не се заяждам. Ако модератор смята, че спамя темата на колегата моля да ми изтрие поста.
                    Поздрави.
                    Намира се на термостата

Comment

Здравейте.
                      Т.е. това е датчик температура охл. течност ?
                      Поздрави.
                      Every tool has a hammering side. (Eric O. SMAR)

Comment

Ма кво означава тва,ако модератор смятал...пита се за конкретен проблем все пак!Може ли да не питаме за нищо,че да не ядосваме модератора?То язък,че си падам от дете по италянските работи,и форума е "супер" отговарящ

Comment

Колеги "май" реших проблема. Оказа се хлабава връзка на едно от релетата. Благодаря за отзивите все пак����

Comment

Working...
                          X