Известие

Collapse
No announcement yet.

Турбо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Турбо

Здравейте, нов съм и с марката и във форума. На кратко проблема ми е следния, след като смених двигателя поради неправилно потдържане при вдигане на около 120/130 км в час на дисплея изписва ( motor control sister failure please go to dealer) до тук всичко е ясно . Отидох при човека сменил двигателя ( до момента поддържал всичките ми коли и според мен доста образован и кадърен в професията си) и след като я включи в компютъра каза че турбото "пренадува" на около 170 бара и колата влиза в авариен режим и изключва турбото. Вече около два месеца от както се развали стария двигател започвам наистина да губя надежда а до момента съм наистина влюбен в колата си, която е Алфа 156 1.9 jtd 2004 година новата версия а двигателя е 192 А 5000. Моля помогнете!!!!!

Намери клубен сервиз в града, от който си и те ще ти решат проблема най-лесно. Има някаква причина да пренадува, но със сигурност не прави 170 бара.
    Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
    Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
    Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer

Comment

С кой компютър е колата, с твоя или с този от донора?
      Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
      Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
      Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
      Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Със собствения си

Comment

170 бара? е това вече би било нещо наистина впечатляващо. Или нещо не си разбрал или имаш нужда от нов майстор
          Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
          Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

Еми така ми каза. Аз нямам претенции че разбирам , но това надявам се да остане просто неприятен спомен защото си записах час във Вентура. Дано добрите отзиви се окажат верни!!!

Comment

Не съм ходил там, но все са се хвалили клиентите. Спи спокойно, ще решат проблема там.
              Alfa Romeo GT 1.9 16V JTD
              Lancia Musa 1.4i 16V Automatic
              Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer

Comment

Working...
              X