Здравейте колеги!Честа се падна на мен да дам първо мнение за Лисан,въпреки че съм ходил веднъж до сега но е разбираемо защото съм новобранец с алфата.Много свестен пич и по всичко личи че си разбира от работата и най важното за мен бе че не лети в небесата като повечето майстори.Бате пожелавам ти успех във всичко и все така да си готов да помагаш на нуждаещите се колеги.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лисан
Collapse
X
-
Мда......не знам защо, но аз по принцип съм установил за себе си, че до най - добрите майсторчета се стига по най - калпавите пътища, не знам каква е тая случайност, но по принцип когато съм бил доволен от някой, то пътя до него е приличал на афганистански третокласен......както е и в случая......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Сервиз
Първоначално публикувано от Hristo_156 Покажи съобщениеЩе посочи ли някой координати на сервиза, линк или нещо друго?
Благодаря!Алфа 146'96 1,7 ie 16V еx
159 1.9jtdm 150 cc 2007
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМда......не знам защо, но аз по принцип съм установил за себе си, че до най - добрите майсторчета се стига по най - калпавите пътища, не знам каква е тая случайност, но по принцип когато съм бил доволен от някой, то пътя до него е приличал на афганистански третокласен......както е и в случая.......
Важното е....когато свършва добре
Добри майсторани са...явно знаят как да лекуват тия Алфи
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
БЕЙН76 ако можеш редактирай заглавието и напиши телефоните за да не търси всеки из постовете! Намира се в Модерното предградие в непосредствена близост от Орион (макДоналдс) Обади се на телефоните и ще те упъти
Last edited by lulin racing; d.m.y г., 20:32.
155 2.5 V6
Passat 2.5 TDI 180hp highline
Comment
Comment