Здравей, смаяна на масло + филтри 156 1.8 TS
Известие
Collapse
No announcement yet.
Цени на части!!
Collapse
X
-
Здравей и от мен един въпрос:
Цена общо за ремъци и ролки (+водна помпа - чета, че е добре да се смени и да е с метална перка)
Цена за труда за смяната им.
Цена за воден радиатор (нарочно отделно).
Цена за труд.
Алфа 1,8 ТС, '97г., 140к.с., климатроник ... лилаваAlfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark
Comment
-
Първоначално публикувано от i.ganchev.ganchev Покажи съобщениеЗадни накладки за 156 2.0 ТС.
С цената за смяната и колко време отнема
Цена и за смяна на масло. Като маслото ше си го нося от къщи
Мерси предварително
Comment
-
датчик
имам гтв 98г. не ми работят правилно перките на радиатора още със запалването на двигателя те се включват а колата не е загряла. въпросът ми е какво трябва да си купя за да се оправи това. и да ми кажеш цената за да мога да си го поръчам.
Comment
-
Първоначално публикувано от jeffmills Покажи съобщениеимам гтв 98г. не ми работят правилно перките на радиатора още със запалването на двигателя те се включват а колата не е загряла. въпросът ми е какво трябва да си купя за да се оправи това. и да ми кажеш цената за да мога да си го поръчам.
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеКолега, звънни по телефона. Лисан винаги е много зает и чакат по десет Алфи пред сервиза(защо ли). Рядко чете форума.
145 1.6 TS 1998 г.
Comment
-
Първоначално публикувано от bemy Покажи съобщениеМи щото се чупят !Кажи колко от тези "десет" повтарят да дойдат пред сервиза .
верно, че се чупят, ама не от там дето той е пипал.
п.п.
и не е алчен...sigpic156 SW 2001 бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от bemy Покажи съобщениеМи щото се чупят !Кажи колко от тези "десет" повтарят да дойдат пред сервиза .Last edited by fred; d.m.y г., 21:06.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment