Известие

Collapse
No announcement yet.

Extreme Service - чип тунинг и сервиз

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от milenpet Покажи съобщение
    Здр. на всички питането ми е за чип, колата е 146 1.4 Т.С. Питах доста "майстори", които ми казаха, че скоростната кутия се прецаквала бързо с този чип и за това реших да попитам тук. Какво може да се очаква след интервенцията като мощност и разход, има ли някакви опасности и разбира се цена? И дали има кадърен и компетентен техник за чипа в Русе или трябва да се направи курс до София. Благодаря предварително.
    Няма проблем за скоростите и съединителя при този мотор
    Може да се очакват м/у 6-8 коня покачване и разхода при нормално каране пада с около 7% За повече информация на телефона - 0888 232 484. има вариянт при който ми пращаш само ЕКУ-то и ти го връщам чипнато
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Ако ремапна една 156 2.4 jtd от 2000та година 136к какво ще получа като резултат от чипа, колко ще ми струва и може ли предварително да се провери дали мотора си заслужава ремапа?
      Alfa Romeo 2.4 jtd 136к.с. 2000г.
      Стъпва по паважа с 15 цола джанти, като манекенка с 15 сантиметрови токове.

Comment

• Първоначално публикувано от akirilov Покажи съобщение
        Ако ремапна една 156 2.4 jtd от 2000та година 136к какво ще получа като резултат от чипа, колко ще ми струва и може ли предварително да се провери дали мотора си заслужава ремапа?
        Може да се провери предварително с диагностика. За чипа има много вариянти до 178 коня в зависимост какво точно ти трябва. Цената за тази кола е 250лв. За повече информация на телефона 0888 232 484 Бобо.
        sigpic
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• Здравей, бих искал да попитам каква е цената на чип за 145 Jtd 105 к.с. , ако може и малко информация за промяната като мощност и разход на гориво. Благодаря предварително .

Comment

• Първоначално публикувано от Vandamm Покажи съобщение
            Здравей, бих искал да попитам каква е цената на чип за 145 Jtd 105 к.с. , ако може и малко информация за промяната като мощност и разход на гориво. Благодаря предварително .
            Цената е 250лв. Както писах няколко пъти добре е да ви обеснявам по-телефона, защото зависи точно какво се иска от колата Просто ми звънете и ще получите информация
            sigpic

Comment

• Екстрийм Сервиз

Благодаря на колегите от Екстрийм Сервиз, че ми видяха колата по никое време, без уговорки и почти без чакане. 156-цата сега върви по-добре, като стигнем до нови свещи ще литне.
              PS - не си купувайте дебитомер Hoffer че е "тояга"

Comment

• Айде и аз да се похваля .. с чипче .. мн добре се държи колата не пуши не трака утихна доста и вървежа се подобри- ниски,средни,високи .... Абе общо взето харесва ми и си заслужава ... Благодарности на Бобо и на целия екип
                alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
                Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

• Искам да благодаря на момчетата от Екстрийм Сервиз, че вчера въпреки, че им се натресах без предварителна уговорка, ме приеха в момента щом дойдох. Разглобиха ми тръбите за климатика, завариха там където беше се пукнало и сглобиха всичко за отрицателно време. Последва, вакуумиране, пълнене на климатика с фреон, проверка за течове итн Всичко е на 6 - готов съм за летните жеги

Продължавайте в същия дух
                  Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                  Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Здрасти Бобо не знам дали си имал време да човъркаш по контролера на селеспиида но ние тук почовъркахме малко.Сметнахме че калибрационния чип е този отбелязания на снимката изчетохме го и го прикачам. HEX анализа оставям на теб.Дано съм бил полезен
                    Attached Files
                    Last edited by t-1000; d.m.y г., 16:53.
                    AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
                    http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
                    Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
                    BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp

Comment

• Първоначално публикувано от t-1000 Покажи съобщение
                      Здрасти Бобо не знам дали си имал време да човъркаш по контролера на селеспиида но ние тук почовъркахме малко.Сметнахме че калибрационния чип е този отбелязания на снимката изчетохме го и го прикачам. HEX анализа оставям на теб.Дано съм бил полезен
                      Благодаря за съдействието но като го гледаш тоя процесор дали може да командваш всичко с толкова софтуер Това е само комуникационният чип на селеспийда с протокола за комуникация
                      sigpic

Comment

• Искам да благодаря на екипа от Екстрийм Сервиз за бързата и качествена хирургия на една загряла, но все още жива 156. Евала.

Comment

• Добри са момчетата, макар и рядко да влизам при тях (повече за да се видим и полафим). Но досега не съм им благодарил тук и на Бобо, и на Чичо (Голямата риба) за отзивчивостта винаги да помогнат, да обсъдим някой проблем и да намерим начин за разрешаването му ... както и на пиперливите заяждания с Бобо и намеците на бате Добри да ме махне завинаги от форума
                          Дерзайте момчета все така, а аз ще продължавам да ви дразня за да ви държа в тонус Че сте ценни и като майстори, и като приятели.
                          Айде стига съм ви се дупил
                          Last edited by NightRider; d.m.y г., 11:14.
                          Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
                          156 1.8TS 16V (01.2001)
                          147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
                          0879369082

Comment

• Хиляди благодарности на Бобо,че оправи проблема с паленето и отново съм на пътя.Колата само,като види ключа и пали хах
                            156/2.0 Selespeed - Alfa Romeo 156 2.5 v6 24v --> http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

• Бобо се занима с моя случай от до, въпреки сериозните попадения с момчетата ми направиха 156-цата като нова. А и специално той ми разясни някои неща, за което едно голямо благодаря, другия път като се видим дано да е по по-приятни поводи!

Сега разбирам защо само ви хвалят.

Comment

• Смяна на Ламбда сонда +труд за алфа 156 2,0тс 1998г
                                sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
                                Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

Working...
                                X