If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Един въпрос от мой приятел извън Италианската секта,та можете ли да чипосате Форд Фокус 1.8тд 90 коня от 2000год.?И ако да,какво да очаква след чипа и цена.
Благодаря предварително и весели празници на целия екип на Екстрийм сервиз
Един въпрос от мой приятел извън Италианската секта,та можете ли да чипосате Форд Фокус 1.8тд 90 коня от 2000год.?И ако да,какво да очаква след чипа и цена.
Благодаря предварително и весели празници на целия екип на Екстрийм сервиз
Здравейте, момчета! Можете ли да чипнете Либра 1.8 2000г., с ЕКУ Hitachi. Хич не върви на ниски, чак се спъва... Колко ще струва и кога може да я пооправим? ОТ Пловдив съм. Може на ЛС.
Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Здравейте, момчета! Можете ли да чипнете Либра 1.8 2000г., с ЕКУ Hitachi. Хич не върви на ниски, чак се спъва... Колко ще струва и кога може да я пооправим? ОТ Пловдив съм. Може на ЛС.
От чипа съм много доволен.За 1год. навъртях 13к без да съм имал проблеми пък и колата не я жаля. Момчетата са много пекани!
Благодаря Бобо,все ти досаждам по тоя тел. и се радвам,че не си ме напсувал още...
възможна ли е интервенцията чип след основен ремонт на двигател(като казвам ремонт нова биела нови лагери семеринги шлаиф на вал и глава на клапани) абе квото се сетите???ако сложа чип да не прецакам мотора после??
Comment