Известие

Collapse
No announcement yet.

Екстрийм сервиз от старите ленти ;)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
    ти звънни в 8:00 пак ..

как е колата доволен ли си?
    как 8 бре, след 10 беше

колата шава, шава! ама нещо я чувам за чип нещо ми говори... с тая цена на бензина, ще видим как да я оборвам

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
      как 8 бре, след 10 беше

колата шава, шава! ама нещо я чувам за чип нещо ми говори... с тая цена на бензина, ще видим как да я оборвам
      Знае какво да ти говори значи

Нено, тампони на СуперПро за задната щанга имаме ли?
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• засега не. И имайте предвид ще изключително се препоръчва монтирането на подобни тампони (от полиуретан) в сервиза на Екстрийм защото се изисква опит и знание за да има пълен ефект.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Че какво му е иначе? Намзах ги със смазката от всякъде включително монтирах ги и стегнах. Ще видим колко време ще искарат предните. Ти да не говориш за носачите? На щангата какъв чалъм да има?
          Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение

невиждам какво го мислиш за чипа.... ся като съм ти казал

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Може ли да се диагностицира виещ лагер? В смисъл, ако я докарам и ви кажа, нещо вие, ще разберете ли какво е без да трябва да разглобите и прегледате цялата кола. Ходих до морето и ми се наду главата, нещо вие и май е отзад в дясно, ама знае ли човек... Или да чакам да почне да ручи яко?
              Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
              Mazda 6 2.3 2005
              sigpic

Comment

• Брат, можете ли да погледнете една Мазда 323F 2.0 TD 99та година защо не пали? Имобилайзера свети на таблото, да пращам ли момчето при вас?

И евентуално колко би струвала диагностиката на такава мазда?
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                  Брат, можете ли да погледнете една Мазда 323F 2.0 TD 99та година защо не пали? Имобилайзера свети на таблото, да пращам ли момчето при вас?

И евентуално колко би струвала диагностиката на такава мазда?
                  а телефон да имаш?

Comment

• И от мен само + за Extreme
                    Колата стана супер
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD Q2

Comment

• Адмирации за екипа на Екстрийм сервиз и от мен . Всички ремонти и подобрения по колата ми още преди да я купя до последната й интервенция са направени както трябва. Специални благодарности на Мъри и Бобо за отношението!
                      Alfa 156 Q4

Comment

• .

опа и аз се намесвам с 1 въпросче ако иам време някои от сервиза да ми отгооври ще е добре понже смятам да купвам няква алфа и искам да ви попитам дали ще е удобно да доида преди да я купя за диагностика обстоен оглед и съвети евентуално и на кви пари ще стъпи услугата защото имам 1 приятелче монтиорче ама не разбира от италянски се се мръщи като му закарам фиата

Comment

• Първоначално публикувано от nikoga Покажи съобщение
                          опа и аз се намесвам с 1 въпросче ако иам време някои от сервиза да ми отгооври ще е добре понже смятам да купвам няква алфа и искам да ви попитам дали ще е удобно да доида преди да я купя за диагностика обстоен оглед и съвети евентуално и на кви пари ще стъпи услугата защото имам 1 приятелче монтиорче ама не разбира от италянски се се мръщи като му закарам фиата
                          Да може звъниш уговаряме се кога ти е удобно и готово Услугата - диагностика + преглед на колата отвсякъде ще ти струва 50 лева
                          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                          sigpic
                          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

• ще се чуем , като доиде време

Comment

• Промоция на чипчета???

Момчета, направете една промоция на чипове за старите баби. Малко да раздвижите пазара на чипове в БГ, сигурно е замрял през лятото!!!
                              Alfa Romeo 156 2.0 '99 Selespeed
                              ALFA- Always Looking For Assistance

Comment

• Първоначално публикувано от Sam76 Покажи съобщение
                                Момчета, направете една промоция на чипове за старите баби. Малко да раздвижите пазара на чипове в БГ, сигурно е замрял през лятото!!!
                                Пазара не е замрял въобще
                                А кажи конкретно кои баби имаш предвид?
                                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                                sigpic
                                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                                X