Известие

Collapse
No announcement yet.

Екстрийм сервиз от старите ленти ;)

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• бе не знам ама и аз съм съгласен с човека то с тея пишман маистори нема оправия

Comment

• баси мамата всички недоволни па вчера броих 11 алфи пред Бобо без да броим паметника

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• смятаи ако се съюзът къв бои ше го дръстят тоя мошенник

Comment

• ми като ти е на път разбери се да ти запишат един час във ванто и да я прегледат.ще разбереш може ли да се оправи или не.работите стават с пипане не с питане!
          75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
          kavasaki zzr-600 100 жребеца
          147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

• Първоначално публикувано от flex
            Ставаше въпрос за една елементарна диагностика на двигателя и това беше точно преди 2 седмици ако си спомняш, нямах време да ти пиша веднага бях дошъл с една синя алфа 156 1,8 бензин но ти явно не я видя защото бях спрял както вече писах на 20 метра от сервиза, а що се отнася за термостата моя си е наред

Когато имам време ще мина през теб да се видим и ще се сетиш до тогава си помисли как ще се държиш
            Оппааа, за бате БоБО- или само хубави приказки и похвали, или...само хубави приказки и похвали...Той не греши и винаги си спомня! А сега, иди и му се извини, и целувай ръка като добър клиент, шот друг майстор у БГ'то- няма а намериш

Comment

• хохохохо е тоя е яко обгазен от вируса

Comment

• Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
                хохохохо е тоя е яко обгазен от вируса
                ...ирония Нека има и критика, разбира се! Но,градивна! От реакцията на човек към нея, може да разбереш много за самия него...
                Много хвалби-калпав "майстор"...

Comment

• Шо не си пуснете тема за недоволни от Бобо, че поне рекламата да е очевадна

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Аз сьм момчето с ТЕРМОСТАТА БОБО. И искам да ти кажа че проблема сьс загряването вьобще не беше от него. Имах проблем с РЕОСТАТА. Смениха ми кабелите и сега няма проблем. Всичко това ми струваше 20лв.
                    Алфа Ромео 145 1.6 боксер 96г. 103к.с.

Comment

• казах ви че е мошеник тоя вие не ми вярвате его още един невинен човечец е измамил подвел го да изхарчи 30 лева а то проблема бил за 20 дееба

Comment

• Бобо имаш Л.С.
                        156 1,8 ТS 99
                        Nissan Murano 2005

Comment

• Стискате се за 30лв., а може да давате стотици по разни "маркови" сервизи, където всичко сменят и ... проблема остава
                          Не мога да съдя отношението на Бобо и ситуацията, но ще кажа, че към мен НИКОГА, дори и когато по-слабо се познавахме, НЕ СЕ Е ДЪРЖАЛ лошо
                          Лошото поведение на човек може да бъде провокирано от същото при отсрещната страна

Хайде със здраве на всички
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от BORIS
                            Аз сьм момчето с ТЕРМОСТАТА БОБО. И искам да ти кажа че проблема сьс загряването вьобще не беше от него. Имах проблем с РЕОСТАТА. Смениха ми кабелите и сега няма проблем. Всичко това ми струваше 20лв.
                            Ами колега, дай поне адреса на сервиза където са ти оправили колата, може инфото да бъде полезно и на други
                            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Пускам снимки без кометар... Божура коментарите...
                              Корадо 1.8 Турбо 4х4
                              Снощи беше ескортирано от две истински коли за тестване (зелена и червена)....
                              Last edited by ne0; d.m.y г., 12:46.

Comment

• На черното, бяло не може се каже!!!
                                И това и другото корадо бяха смърт, вървяха адски много!
                                Така че, евала за работата пичове, успех занапред и спокойно,
                                кво се палите, то винаги ще има някой недоволен, не може без такива клиенти! Нормално! Със здраве...
                                Alfa romeo 33 1.7 8V - the monument and Alfa Romeo 156 1.9JTD

Comment

Working...
                                X