здр. имам проблем с фиат типо 1.6 моно инж.Преди около седмица запо4на да ми гори около 11-12 на 100км.Каде може да е проблема?Пьрво си мислех 4е е от смока4а но явно не е защото дори и без да го дьрпам пак гори много.Благодаря ви предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
висок разход на гориво при Тipo
Collapse
X
-
Re: висок разход на гориво при Тipo
Първоначално публикувано от deidздр. имам проблем с фиат типо 1.6 моно инж.Преди около седмица запо4на да ми гори около 11-12 на 100км.Каде може да е проблема?Пьрво си мислех 4е е от смока4а но явно не е защото дори и без да го дьрпам пак гори много.Благодаря ви предварително.
Comment
-
Смени си температурния датчик. Той дава грешна информация на компютъра, т.с. показва му, че колата не е загряла и оттам ти гори повече.www.bgphoto.net/tuning-mix/
089/ 8820032
Comment
-
Re: висок разход на гориво при Тipo
Първоначално публикувано от deidздр. имам проблем с фиат типо 1.6 моно инж.Преди около седмица запо4на да ми гори около 11-12 на 100км.Каде може да е проблема?Пьрво си мислех 4е е от смока4а но явно не е защото дори и без да го дьрпам пак гори много.Благодаря ви предварително.Ако все пак имаш смукач, то значи колата има карбуратор
Аз имах познат, който караше 1,6ie (моноинжекцион). На него му харчеше между 11 - 13/100км зимата, имаше един път и разход от 15/100км, но тогава беше сипал бензин на много крими бензиностанция
Мисля, че разходата ти е ОКАко все пак ти е много скъпо и сложи ГАЗ
sigpic
Comment
Comment