Известие

Collapse
No announcement yet.

Купих си FIAT Brava 1.4 12V ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Купих си FIAT Brava 1.4 12V ...

Здравейте всички много се радвам че намерих този форум. От 1 ден съм собственик на FIAT Brava 1.4 12V много ми харесва и се кефя много. Сега ми предстои смяна на ангренажния ремък, ролките и маслото. Може ли да ме посъветвате какво друго трябва да проверя и каде да я закарам да сменя тези работи, от каде да си купя частите

Честито Със здраве да си е караш и много и безаварийно каране! А относно маслото и ангренажния ремък можеш и сам да ги смениш,не е сложно а ако не закарай е в някой сервиз и там ще е управят!Успех
    Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
    ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
    ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Честито За маслото и ангренажа ако искаш ми пиши ЛС ще те пратя на едно място
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

разход

Как ти гори Браво-то бе колега ???

Comment

za razhoda

mi wse oste ne sam uspial da zaseka tochno no kato gledam na gradsko 10 gi praska

==================
          Писането на кирилица е задължително.
          Форума има кредор, ако нямаш инсталирана.

Comment

Хм

не е ли много бе, за 1.4??
            Поне върви ли, аз съм се замислил да сменям нещо колата че нещо мноо ташкън ми идва горивото /доста карам по служба/ и се колебая между малка бензинка (на газ евентуално) или 1.9ТД (100коня=200 магарета ) освен това ми трябва и да е с 4(5) врати, май работата на МАРЕА отива, щот друго в тоя диапазон 6-7 хил лв. не виждам. Некви съвети???

Comment

1.4 не ти препоръчвам, а 1.6 и 1.8 харчат доста
              sigpic
              Alfa 156 SW 2.4 JTD 140 hp

Comment

Хм

що, кво му е на 1.4-ката ???

Comment

Re: Хм

Първоначално публикувано от krasyb
                  Поне върви ли, аз съм се замислил да сменям нещо колата че нещо мноо ташкън ми идва горивото /доста карам по служба/ и се колебая между малка бензинка (на газ евентуално) или 1.9ТД (100коня=200 магарета ) освен това ми трябва и да е с 4(5) врати, май работата на МАРЕА отива, щот друго в тоя диапазон 6-7 хил лв. не виждам. Некви съвети???
                  Ами не е много, с тоя скапан бензин е нормално Само, че не те виждам от 2,0TS да слезеш на 1,4 Ще имаш чуството, че си с ремарке и като го настъпиш да върви, ще ти лапне и повече от Алфа-та По-добре се ориентирай към TD или JTD Не, че нафтата е евтина и ще си на далавера, ама поне динамиката ще е по-добра Другия вариант е да си газифицираш TS-а
                  Като обобщение: Проблема не е, че колите ни харчат много или бензина е скъп, а това че имаме нисък стандарт Дреме му на италянеца, че Алфа-та му харчила 12 или 13/100км. Ами ще харчи, нали върви
                  sigpic

Comment

Re: Хм

Първоначално публикувано от Dodo155
                    Първоначално публикувано от krasyb
                    Ами не е много, с тоя скапан бензин е нормално Само, че не те виждам от 2,0TS да слезеш на 1,4 Ще имаш чуството, че си с ремарке и като го настъпиш да върви, ще ти лапне и повече от Алфа-та По-добре се ориентирай към TD или JTD Не, че нафтата е евтина и ще си на далавера, ама поне динамиката ще е по-добра Другия вариант е да си газифицираш TS-а
                    Като обобщение: Проблема не е, че колите ни харчат много или бензина е скъп, а това че имаме нисък стандарт Дреме му на италянеца, че Алфа-та му харчила 12 или 13/100км. Ами ще харчи, нали върви
                    Е това ми хареса особено за италиянеца
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                    X