И понеже е чистак бърсак се чудя колко би следвало да гори след като се разработи и колко са и километрите дето требе да мине преди да я развърже еку-то и да почне да си върви нормално. А дам и нормално ли е да не може в тоо студ да вдигне нормална работна температура на място?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Купихме си Linea 1.3 mJTD
Collapse
X
-
Първо Честито и със здраве да си я карате!Много да ви слуша и безброй безаварийни км!
Разходът предполагам ще е идентичен като този на Пунто със същия двигател,но това в последствие ще се разбере.Иначе за температурата мисля,че е нормално,в тези студове да не достига оптимална стойност.
Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
-
Първоначално публикувано от GogataПърво Честито и със здраве да си я карате!Много да ви слуша и безброй безаварийни км!
Разходът предполагам ще е идентичен като този на Пунто със същия двигател,но това в последствие ще се разбере.Иначе за температурата мисля,че е нормално,в тези студове да не достига оптимална стойност.
Та може да си е нормално. Пък и до сега нафта не съм имал лична и не знам тее жтд-та колко греят. Иначе за сега съм доволен от печката. Сао дето не ще още да ходи над 5к рпм. ама и тфа ще стане.
Alfa Romeo Stelvio 2.0T
Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT
Comment
-
Честито и от мен!
Това, че не грее на място в големите студове, е общ проблем за дизелите и явно се отнася и за последните модели. Моята, когато беше -5 -7 тук я държах 30 мин на място и не отлепи стрелката за температуратаЯвно, че с по-новите поколения нещата не са се подобрили драстично
Карай и си свиркайТова е кюмюр, за бога, идеята е да харчи 1/3 от разхода на 2.0ТС
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Е то хубаво това му е идеята ма сега като го гледам харчи колкото 1.8 ТС градскона моето каране .... надявам се като се разработи да започне да си гори колкото казват и другите. Иначе или аз съм прекалено агресивен шофер или нещо 1.3 мжтд не е много икономичен матор.
Alfa Romeo Stelvio 2.0T
Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT
Comment
-
Първоначално публикувано от DeXЕ то хубаво това му е идеята ма сега като го гледам харчи колкото 1.8 ТС градскона моето каране .... надявам се като се разработи да започне да си гори колкото казват и другите. Иначе или аз съм прекалено агресивен шофер или нещо 1.3 мжтд не е много икономичен матор.
_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
Comment