Известие

Collapse
No announcement yet.

Купихме си Linea 1.3 mJTD

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Купихме си Linea 1.3 mJTD

И понеже е чистак бърсак се чудя колко би следвало да гори след като се разработи и колко са и километрите дето требе да мине преди да я развърже еку-то и да почне да си върви нормално. А дам и нормално ли е да не може в тоо студ да вдигне нормална работна температура на място?
    Alfa Romeo Stelvio 2.0T
    Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Първо Честито и със здраве да си я карате! Много да ви слуша и безброй безаварийни км! Разходът предполагам ще е идентичен като този на Пунто със същия двигател,но това в последствие ще се разбере.Иначе за температурата мисля,че е нормално,в тези студове да не достига оптимална стойност.
    Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
    ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
    ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Баце, първо честито, много безаварийни километри ти пожелавам, много да те радва и много да те слуша
      Второ - ТУК
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Gogata
        Първо Честито и със здраве да си я карате! Много да ви слуша и безброй безаварийни км! Разходът предполагам ще е идентичен като този на Пунто със същия двигател,но това в последствие ще се разбере.Иначе за температурата мисля,че е нормално,в тези студове да не достига оптимална стойност.
        Ми то и аз тфа си мисля щото кат му гледам детското двигателче и ми става едно мило такова Та може да си е нормално. Пък и до сега нафта не съм имал лична и не знам тее жтд-та колко греят. Иначе за сега съм доволен от печката. Сао дето не ще още да ходи над 5к рпм. ама и тфа ще стане.
        Alfa Romeo Stelvio 2.0T
        Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

Честито и от мен!
          Това, че не грее на място в големите студове, е общ проблем за дизелите и явно се отнася и за последните модели. Моята, когато беше -5 -7 тук я държах 30 мин на място и не отлепи стрелката за температурата Явно, че с по-новите поколения нещата не са се подобрили драстично
          Карай и си свиркай Това е кюмюр, за бога, идеята е да харчи 1/3 от разхода на 2.0ТС
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Е то хубаво това му е идеята ма сега като го гледам харчи колкото 1.8 ТС градско на моето каране .... надявам се като се разработи да започне да си гори колкото казват и другите. Иначе или аз съм прекалено агресивен шофер или нещо 1.3 мжтд не е много икономичен матор.
            Alfa Romeo Stelvio 2.0T
            Toyota RAV4.4 2.2 D-CAT

Comment

Първоначално публикувано от DeX
              Е то хубаво това му е идеята ма сега като го гледам харчи колкото 1.8 ТС градско на моето каране .... надявам се като се разработи да започне да си гори колкото казват и другите. Иначе или аз съм прекалено агресивен шофер или нещо 1.3 мжтд не е много икономичен матор.
              Е така става като дизелов автомобил попадне в ръцете на бензинов рацер. Познавам още няколко като тебе, дето се чудят откъде е тоя висок разход на ЖТД-то
              _______
              146 JTD - ex
              Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Working...
              X