Колеги имам Фиат браво 1.4, проблема е че харчи 15/100. Някой може ли да ми помогне и да ми каже къде да отида на една читава диагностика ? Благодаря предварително.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Много харчи (((
Collapse
X
-
Re: Много харчи (((
Първоначално публикувано от borkoboКолеги имам Фиат браво 1.4, проблема е че харчи 15/100. Някой може ли да ми помогне и да ми каже къде да отида на една читава диагностика ? Благодаря предварително.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
-
Re: Много харчи (((
Първоначално публикувано от borkoboКолеги имам Фиат браво 1.4, проблема е че харчи 15/100. Някой може ли да ми помогне и да ми каже къде да отида на една читава диагностика ? Благодаря предварително.Driving is the only thing I'm bad at
Comment
-
Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от borkoboА къде е Екстрийм тунинг?Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Много харчи бе хорааааа
Много харчи бе хорааааа, къде ли не ходих, и при Бобо ходих, той каза че била перфектна и неможело да харчи толкова ама нали аз сипвам всеки ден (((( под 15/100 не падаВърви си нормално, не се дави, не пуши . Как ли не я засичах, и километража сверявах с други коли дали не е грешен, вече ще се побъркам, дайте някаква идея
Alfa 2.4 JTD
Comment
-
Re: Много харчи бе хорааааа
Първоначално публикувано от borkoboМного харчи бе хорааааа, къде ли не ходих, и при Бобо ходих, той каза че била перфектна и неможело да харчи толкова ама нали аз сипвам всеки ден (((( под 15/100 не падаВърви си нормално, не се дави, не пуши . Как ли не я засичах, и километража сверявах с други коли дали не е грешен, вече ще се побъркам, дайте някаква идея
Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Никъде нищо не капваИ той каза че колата работела перфектно и не ми повярва колко харчи, включва разни лаптопи прави диагностика, кара я, ръчка я . Засичах я и с пълен резервоар и с празен о т сипване до свършване все тая . Любовница да имах по евтино щеше да ми излезе
Alfa 2.4 JTD
Comment
-
Za razhoda na benzin
Здравеите
Ще ти кая какво ми се случи с моята Алфа 145. Започна да харчи по 15-16 литра и направо пощурях. Какво ли не проверихме, диагностики и т.н. Всичко уй си беше в ред. Обаче се оказа че Ламда сондата си влиза в авариен рейим и работи само подгряването. Прави го когато си поиска. Изолирах я напално за няколко дни и нищо не се промени. Тогава я смених с нова и нещата се оправиха. Ражода на гориво веднага си влезе в норма - около 11-12 литра.
Пиши на кирилица!АЛФА РОМЕО 145 1.4 TS
Comment
-
Абе 15-20 на 100 не ми се вярва да е толкова, утре ще сменя сондата да видя какво ще стане, това е последния шанс да се оправят нещата и после я продавам, май най добре ще е на части че никой няма да вземе 1,4 дето харчи толкова. мерси все пак за съветите.Alfa 2.4 JTD
Comment
Comment