Известие

Collapse
No announcement yet.

Много харчи (((

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Много харчи (((

Колеги имам Фиат браво 1.4, проблема е че харчи 15/100. Някой може ли да ми помогне и да ми каже къде да отида на една читава диагностика ? Благодаря предварително.
    Alfa 2.4 JTD

Re: Много харчи (((

Първоначално публикувано от borkobo
    Колеги имам Фиат браво 1.4, проблема е че харчи 15/100. Някой може ли да ми помогне и да ми каже къде да отида на една читава диагностика ? Благодаря предварително.
    Ами отиди в Екстрийм Тунинг ако търсиш наистина читава диагностика.
    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Re: Много харчи (((

ихаа, аз съм с 1.8 и максимума ни е 12/100 ... не че е малко де
      Driving is the only thing I'm bad at

Comment

А къде е Екстрийм тунинг?
        Alfa 2.4 JTD

Comment

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 14&start=0
          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

А къде е Екстрийм тунинг?
            Виж тук: http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=10814
            Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Много харчи бе хорааааа

Много харчи бе хорааааа, къде ли не ходих, и при Бобо ходих, той каза че била перфектна и неможело да харчи толкова ама нали аз сипвам всеки ден (((( под 15/100 не пада Върви си нормално, не се дави, не пуши . Как ли не я засичах, и километража сверявах с други коли дали не е грешен, вече ще се побъркам, дайте някаква идея
              Alfa 2.4 JTD

Comment

Re: Много харчи бе хорааааа

Много харчи бе хорааааа, къде ли не ходих, и при Бобо ходих, той каза че била перфектна и неможело да харчи толкова ама нали аз сипвам всеки ден (((( под 15/100 не пада Върви си нормално, не се дави, не пуши . Как ли не я засичах, и километража сверявах с други коли дали не е грешен, вече ще се побъркам, дайте някаква идея
                Смени бензиностанцията!
                Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Не става и това
                  Alfa 2.4 JTD

Comment

Егаси, Бобу досега не е грешал.
                    Явно в някой момент почва да понахарчва.
                    Да не ти тече някъде?

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
                    Fiat Punto 1.9JTD

Comment

Никъде нищо не капва И той каза че колата работела перфектно и не ми повярва колко харчи, включва разни лаптопи прави диагностика, кара я, ръчка я . Засичах я и с пълен резервоар и с празен о т сипване до свършване все тая . Любовница да имах по евтино щеше да ми излезе
                      Alfa 2.4 JTD

Comment

Za razhoda na benzin

Здравеите

Ще ти кая какво ми се случи с моята Алфа 145. Започна да харчи по 15-16 литра и направо пощурях. Какво ли не проверихме, диагностики и т.н. Всичко уй си беше в ред. Обаче се оказа че Ламда сондата си влиза в авариен рейим и работи само подгряването. Прави го когато си поиска. Изолирах я напално за няколко дни и нищо не се промени. Тогава я смених с нова и нещата се оправиха. Ражода на гориво веднага си влезе в норма - около 11-12 литра.

Пиши на кирилица!
                        АЛФА РОМЕО 145 1.4 TS

Comment

1.4 толкова си харчи градско,само си даваш парите по сервизите.
                          RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                          0899832271 Сашо

Comment

Абе 15-20 на 100 не ми се вярва да е толкова, утре ще сменя сондата да видя какво ще стане, това е последния шанс да се оправят нещата и после я продавам, май най добре ще е на части че никой няма да вземе 1,4 дето харчи толкова. мерси все пак за съветите.
                            Alfa 2.4 JTD

Comment

15л е едно, 20л е друго 1.4 мотора си харчи доста,и 14-15на 100км в града си е нормално Вече 19-20 си е множко
                              RANGE ROVER / ALFA ROMEO SPIDER / ALFA ROMEO 145 1.9 jtd /YAMAHA 1200 /
                              0899832271 Сашо

Comment

Working...
                              X