какво се мисли по този вапрос??? става или нестава
Известие
Collapse
No announcement yet.
Фиат Пунто ГТ и Газов Инжекцион БРЦ
Collapse
X
-
Re: Фиат Пунто ГТ и Газов Инжекцион БРЦ
Първоначално публикувано от WhitePowerкакво се мисли по този вапрос??? става или нестава
ама брц нещо не ми станаха симпатични
днес ходих при тях - едно че не ми се видяха много в час (субективно е)
но определено се опитаха да ми продад нещо 80 лв по-скъпо отколкото е обявено на сайта им
преценявай самНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
-
търси Севдо и кажи че аз сам те пратил , а в мимента им е лудница и не могат да смогнат
иначе 1860 лева е цената
аз имам записан ден за 19 август тва е наи ранният ден))
смятаитеVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
-
Първоначално публикувано от WhitePowerтърси Севдо и кажи че аз сам те пратил , а в мимента им е лудница и не могат да смогнат
иначе 1860 лева е цената
аз имам записан ден за 19 август тва е наи ранният ден))
смятаитеВсъщност ти си знаеш ама е малко странно
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
ОрлинЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
кажи на женати да го замени с чинку-чинкуто на бобовица
или поне и купи едно JTD та ем да върви прилично ем да е ефтинко
моето мнение е че това е сране по колата
навремето когато бях пуснал делта да се продава имаше един единствен кандидат, но когато чух че щял да премести акумулатора в багажника и да сложи на негово място изпарителя за газова, на ум си казах НЕ и любезно затворих капака иИТАЛФЕСТ 2004 - "Барабар Петко с мъжете"
:biker: ИТАЛФЕСТ 2005 :biker:
Comment
-
Първоначално публикувано от hf hpeОрлинЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
кажи на женати да го замени с чинку-чинкуто на бобовица
или поне и купи едно JTD та ем да върви прилично ем да е ефтинко
моето мнение е че това е сране по колата
навремето когато бях пуснал делта да се продава имаше един единствен кандидат, но когато чух че щял да премести акумулатора в багажника и да сложи на негово място изпарителя за газова, на ум си казах НЕ и любезно затворих капака иFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от jorkoПървоначално публикувано от Gogataтолкова ли много гори това пунто? :аз съм съгласен и 20 да ми гори
Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97
Comment
-
Първоначално публикувано от GogataПървоначално публикувано от jorkoПървоначално публикувано от Gogataтолкова ли много гори това пунто? :аз съм съгласен и 20 да ми гори
....но моето возило не е пример за разход все пак ...
Comment
-
Ако Сток Пунто гори 12 градско, направо това си е супер. То вярно е леко ама е изрод.
За мен ако търсиш кола да върви и да гори малко - избора е дизел от по нова модификация, ама да вземеш турбинна кола и да и сложиш газ това е пълна глупост, а и багажника на Пунтото е точно за адно средно голяма бутилка.
Друг е въпроса че повечето баварци и на газ ще ги презкачаш"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Тва Пунто да не е едно черно с прагове на Абарт, щото то днес правеше голямо излагане на Божура...?
Comment
-
мнее оова абарта се съдра и не можа да даде по добро време от това
а като си имате парички караите на бенц ама тази кола ще се кара много значи требва да е на гас а когато изка ще се кара и ба бенц
Когато една кола може малко тя може само малко,
а когато може много и малко си подбираш карането според настроението и парите които имашVolvo S80 2.0 T5 180hp
Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto
Comment
Comment