If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
здравейте момчета става въпрос за този модел фиат
кажете мнение че нещо мнооо ми влезна в главата тази кола и вече почти ша има сделка
Attached Files
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
alfa romeo 147 1,9jtdm 16v cadamuro design
приятелска ....така да се каже ,,,,
а забравих да кажа че е печка 2.5 хихиих
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
нали знаеш Българина като си науми нещо и да го обеждаваш че не е правилно пак си знае...
ако я взема ще бъде печка докато направя типото после почвам с нея..хаха въртат ми се след години некви вебери45ци
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
кажете мнение че нещо мнооо ми влезна в главата тази кола и вече почти ша има сделка
Хехех това е един от моделите бегачки които беха актуални около 10 ноември 1989г., Такъв Фиат или некоя 132 ка или Ритмо с двулитров мотор да имаш, беше се едно да караш некоя Имреза или Ево сега.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
За тея Фиати си говорихме с някои от сектантите преди 2 дена - за мен лично много интересен автомобил, като цяло в Европа са доста рядки вече, така че, ако можеш да си позволиш да го възстановяваш - вземи го!
И качи снимки да го разгледаме моля!
sigpic === 75 1.8 T '86 ===
=== 156 SW 2.4 JTD '01 === If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!
нали знаеш Българина като си науми нещо и да го обеждаваш че не е правилно пак си знае...
ако я взема ще бъде печка докато направя типото после почвам с нея..хаха въртат ми се след години некви вебери45ци
Мдааа,забравих да те питам колко пара му искат ........
ако е поносима взимай без да му мислиш много-манията е голяма
аз още немога да се оттърва от нея,де
Ехее сделката хич не трябва да пропада!!
Тия Мирафиорита са били големите конкуренти на Алфите Жулиета и Алфета в класа на спортните компактни седани, много преди БМВ да пуснат 3-та си серия, даже и най-старата.
С такъв Фиат, но двуврата версия и Абарт мотор, Валтер Рьол печели 1-та си шампионска титла на рали през 1980 год.
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
убедихте ме ....взимам я и без тва не мога да спя от нея.....
започвам преговори ...
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
убедихте ме ....взимам я и без тва не мога да спя от нея.....
започвам преговори ...
Да не кажеш после че аз съм виновен,хах
майтапа настрана коя година се води,огледай хубаво купето и отдоло как е
с големите стопове ли е отзад?
може и снимки да му пуснеш тук, че ми стана едно такова.....носталгично
Еехеееее,ся като я видях,се сетих,че преди 10-ина години,преди да си купя Ладата,щях да купувам един такъв ма комби/Панорама/.Мойта симпатия към тези фиати е доста силна.Малко след това,можех да взема един Рейсинг/двуврат с 2.0 мотор/,оранжев,почти реставриран,но тогава парите ми се видяха доста/3000 лв./.Колата е собственост на един виден български колекционер-Манджуков.
Абе нема ко да ви обяснявам,колата е уникалнаааа,взимай я Ники и въобще не се замисляй,само дет този мотор е доста гаден,ма ше го сменишДаже кат доде времето,мое накарам брато да се разрови в мазята,да изрови некви чарколяци/от 2.0 мотор/от неговто Ритмо Абарт
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
alfa 164 t.s ex
tipo 2,0 16v turbo ex
opel astra amnesia ex
megane 2 ex
alfa 159 jtd ех
audi A6/S TQ 330+
audi a4 b5 1,8 TQ 500++
Comment