Известие

Collapse
No announcement yet.

До WhitePower !

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• До WhitePower !

Абе брат , какво си направил с хубавата кола , бре момче ...то не е жици , то не е кабели , то не са маркучи , вакуумчета и други свинщини ... Я кажи ся колко пара даде да тоя газов инж и колко ти гори и колко проблеми дойдоха именно от това ? ...и после ще продължа с критиките

газовата сруваше 2000
    и си еба мамата колата 2 седмици след като я сложиха
    днеска разкачат всичко и пак я връщам при Тодор
    дано да можем да я съживим

щото сам бесен и ще им я завра тази газова там кадето слънцето не отгрява
    иначе харчеше 12 на гас и 17 на бензин
    Volvo S80 2.0 T5 180hp
    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Добре ,че не съм си помислял за газова уредба - гледам Орлин с проблеми, Крусейдър също маха газовата - я да си бича на бензин
      Макар, че нали на пунтото сложихте скъпа с газов инжекцион - не съм очаквал да има проблем от толкова скъпа газова уредба.
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
        газовата сруваше 2000

не беше ли по-добре да си вземеш едно Уно на газ и хем да ти харчи малко , хем бегачката да си върви яко ?

Като видях какво е под капака на твоята се хванах за главата

Comment

Тва е верно, и аз ще разкарвам газовата от Алфа-та ->така и никой не можа да свали тоя разход под 20/100 градско и 15/100 на дълго При тва положение реших да си сменя ламбдата и да махна газовата.

П.С. Ама на Уно-то въобще и не мисля да махам уредбата, при 6.5/100 на дълго и 9-9.5/100 градско си е направо кеф.
          Mitsubishi Outlander
          Mitsubishi Space Star
          Daihatsu Terios

Comment

@Whitepower Хахахааа немога си изрова мнението от времето когато реши да тураш газова уредба ... да видиш че требе от време на време да слушаш ората кво говорят

@Crusader то и за тебе важи

Ма то така големите специялисти и разбирачи се си мислат че откриват америка и се са най умните
            0888 232 484 - Бобо Extreme Service
            sigpic
            Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
            Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

карайте на газ още.Накрая и основни ремонти ше правите
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от WhitePower
                  газовата сруваше 2000

Ще се сетиш ма вече ще е късноооо Орлинеееее

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                    @Whitepower Хахахааа немога си изрова мнението от времето когато реши да тураш газова уредба ... да видиш че требе от време на време да слушаш ората кво говорят

@Crusader то и за тебе важи

Ма то така големите специялисти и разбирачи се си мислат че откриват америка и се са най умните
                    Не злорадствай па ти,бе!
                    Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Тя и моята е на Газ ама разход съм провил на -20 градуса около 14 градско, сега е под 10/100 в София и малко извънградско, но газовата е слагана в Италия и вече разбрах защо не трябва да се слага от родни масътри
                      Просто не вярвам на очите си - вчера сипах за 397 км - 34,5 л, като сутрин и вечер карам 2-3 км само на бензин (Еко елда 100 октанов ). Мога да каже че съм супер доволен. Е не съм състезател, не съм на 70 години все пак.

А инече съм решил, че след време ще си взема БИГАЧКА за съботнонеделно каране (само за удоволствие). След като се возих на мой приятел на новата си придобивка Рено 5 ГТ (еб@ти лудницата). Е турбо колата си и истината което води до мисли за 75-ца, Q4 Punto GT и други такива. Там е важно удоволствието, а не колко гори, колко се чупи и т.н. това остава на втори план. Е засега няма пари обаче, но имам ли възможност просто задължително се купува турбо кола.
                      "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                      Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                      Opel Astra J GTC

Comment

Ебати, как на ората горат нормално, па мойта ме размазва - егати късмета!
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

Това наистина не е за вярване, защото на моя колага Шкода Фелиция 1.3 на супер икономично каране гори 9, а моята съм я свалял лятото в София около 8/100 просто не е за вярване, но е факт от който съм супер доволен. До сега към 22 000 км за малко повече от 1 година
                          "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                          Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                          Opel Astra J GTC

Comment

еи хора с алфата сам от 2 години на гас даже незнам защо спорим по въпроса Италянци са пороизвели пунтото , италянци са произвели и газовата Има документация как какво специално за ГТ
                            е щом са го писали значи става
                            това че тези тука не мога да четат на англииски и с мултицет ти правят диагностика няма за какво да говорим
                            явно може но не и в БГ
                            тва е
                            нека да я оживя на бензин тая кола щото на нея там и е драмата
                            Volvo S80 2.0 T5 180hp
                            Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                            Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Ма Орлине бензиновите коли са направени да вървят нормално без проблеми на бензин а на газ си е божа работа .А я ми кажи защо тогава не са произвели кола от завода направо с газ а не на бензин и газ а

Comment

Working...
                              X