If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди седмица си взех брава, от както захладня от вчера се сблъсках със следния проблем-изпотяват ми се стъклата супер много и дори като пусна парното да чисти предното стъкло почти няма ефект. Що за феномен е това
Nai-veroqtno kofti uplytnenie (taka predpolagam de, da vliza vlaga ot tam). Mislq, che nqkyde bqh gledal preparat, s koito se tretira stykloto i ne se izpotqva, no ne moga da ti kaja koi beshe... Sys sapunena voda mai pak stava (za kaski sym chuval da q preporychvat).
Преди седмица си взех брава, от както захладня от вчера се сблъсках със следния проблем-изпотяват ми се стъклата супер много и дори като пусна парното да чисти предното стъкло почти няма ефект. Що за феномен е това
това се получава когато не постъпва свеж външен въздух в купето
с климатик ли си или без
ако си с климатик може да ти е изгоряло моторчето на клапата за рециркулация на въздуха
ако си без провери си лостчето за клапата
друго което трябва да провериш а и да смениш е поленовият филтър, намира се в дясната част на автомобила, под кората закриваща механизма на чистачките, има си специален отвор за смяната му
общо взето това с филтъра го направи първо и като го махнеш ще можеш да видиш положението на клапата
Освен това ако имаш странна миризма в купето (на антифриз) е възможно да изпуска от някаде радиатора на парното или някой маркуч провери за течове. В този случай стъклото се запотява и става мазно.
Освен товаааааааааа....
кранчето на въздуха който е специално за локална циркулация в купето ... може да е пуснато то се намира под "врътките" на парното или климата ....
направи го наляво да бъде ако няма климат --- демек да вкарва въздуха от вън а не да го върти само в купето
сори за тъпото обяснение ,,, на 6 водки сам а няма още 14:00
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
свалих жабката да видя данеби да не отваря клапата, ама се оказа че няма клапа, съответно дърпа въздух и от вън и отвътре. предното стъкло ми седи малко мазно каточели, разгледах радиаторчето на парното и има мокро по него. вероятно е от това.
звънях в александърауто-там за радиатора ми искат 110лв. втора употреба при италианеца е 30 кинта. дали да взема старо или някои ако знае друга цена за ново някаде?
звънях в александърауто-там за радиатора ми искат 110лв. втора употреба при италианеца е 30 кинта. дали да взема старо или някои ако знае друга цена за ново някаде?
за около 10 години откак се занимавам с италиански автомобили съм сменял радиатора на парното само на 1 голф
на нашите се преебава само кранчето а то струва 15 кинта ново
уфф, така се надявах че ще мина по тънко само с кранче, ама май ще взимам радиатор както се очертава.
какво ти е мнението , да си взема ли втора употреба, разбира се с уговорка че ще го пробвам и ако има проблем да го сменя?
Comment