Известие
Collapse
No announcement yet.
Американците изкупиха първата партида Fiat 500 за час и половина
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщениеБили спешъл , US стандарт, с по-здраво купе и по-ниско ниво на шум ..... излиза , че хамериканците държат повече на безопасност и комфорт..
Иначе очакваме и жулиетка да видим какво ще направи в Щатите,чува се че интереса е голямAlfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT
Comment
-
Според мен в началото и лайно в панделка да пуснат в продажба ще имат успех ( визирам фиат и алфа)... Марката е добре позната от едно време, интернета поддържа имиджа и ... и в началото ще се купува дори заради идеята че алфа отново е в америка...
А дали и как ще се издънят фиат ауто... е една друга тема. Лично аз се надявам и мисля че няма да се, но... мениджърите в фиат винаги успяват да ме учудят...2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
GSM: 0888 520 600
Comment
-
Първоначално публикувано от S_G_M Покажи съобщениеБили спешъл , US стандарт, с по-здраво купе и по-ниско ниво на шум ..... излиза , че хамериканците държат повече на безопасност и комфорт..Alfa Romeo 145 1.9 JTD
Comment
-
Искате ли да залагаме коя ще е избрана за гей-кола на годината?
Чак ме е страх да си призная, че много ме кефиI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Хаха сега ди си призная на Италфиста я огледах количката и не беше лоша, чак ми хареса), колко е здрава е друг въпрос, но цената не е реална, затова си мисля, че в България е трудно да се продава. Иначе всяка кола е направена за да върви добре на пазара.sigpic
ex Аlfa Romeo 156 2.0 16V TWIN SPARK mod '99 замина...
0889 636 093
Comment
-
поостаряла тема но неотдавна четох тука в некакъв амерички форум как янките се кефеха, че за тех идва по-доброто и плюеха по моделите направени за Европа, и как значи те получават якият матор и по-здравото купе- лайнари навсякъде има но фиятчето не е зле за бобулечка и с 1.7 мултиеър бива...
http://www.youtube.com/watch?v=6pVF1Wr7GLQLast edited by mayhem; d.m.y г., 00:46.блаженни са низшите духом...
Comment
-
Първоначално публикувано от mayhem Покажи съобщение....Фиятчето не е зле за бобулечка и с 1.7 мултиеър бива....
Всъщност е 1.4 мотораAlfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
Comment