Известие

Collapse
No announcement yet.

Чинкученто 1.1 Спортинг-мнения

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чинкученто 1.1 Спортинг-мнения

Колеги, здравейте на всички. Аз съм горд собстевник на Уно 45 файър, но мисля да се оборудвам с нова машина. Много бих се радвал да разбера мнението ви за Чинкученто 1.1 Спортинг. Струва ли си. Мен лично ми изглежда добър вариант. Първо, че е малка, което ми допада (става за градско, където предимно ще я използвам, пък и разхода ще е поносим). Второ за относително по-малко пари можеш да си вземеш сравнително по-нова кола. интересува ме какви проблеми може да има и изобщо всякакви мнения за колицата. Нещо много съм мераклия и така
    (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Моя съвет е да го Забравиш това твое намерение.Не,че количката е лоша, ами просто читава няма да намериш и само проблеми ше си имаш с нея,такива колички се купуват само нови

Comment

Re: Чинкученто 1.1 Спортинг-мнения

Първоначално публикувано от ivo_red
      ...Много бих се радвал да разбера мнението ви за Чинкученто 1.1 Спортинг. Струва ли си....
      Купи си Пунто
      sigpic

Comment

Абе вие двамата имали ли сте чинкуеченто

Спортинга РУЛЕЕЕЗЗЗЗ мноо яка кола нема трошене за разлика от пунтото и по големите фиати, а за вървене неам думи кат самолетче е Разхода е м/у 6 и 8 градско зависи от задръстването и температурата и това при ръчкане
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Значи колата е супер, само да си намеря нещо по-запазенко
          Мерси за мненията
          (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Първоначално публикувано от ivo_red
            Значи колата е супер, само да си намеря нещо по-запазенко
            Мерси за мненията
            da da da, kakto bobo kazva sporting pravi mnogo kef! Ne 4e e istinska kola , oba4e kato pokarash shte vidish kakvo imam v predvid. Osven tova rezervnite 4asti ne sa skupi.
            Alfa 164 3.0
            Alfa 90 2.5
            Alfa 33 16v
            Fiat Cinquecento Sporting

който намери правописни грешки може да ги задържи

Comment

Working...
            X