...
Известие
Collapse
No announcement yet.
НОВОТО БРАВО
Collapse
X
-
Супер е колицата,дизайна е доста добър,мисля,че беше на FIAT CENTRO STYLE,а вътре материалите щели да бъдат от доста по-високо ниво в сравнение с старото STILO,само като си представя още какви 1,6,1,8 или 2,0л. мотори ще изкарат,като им гледам 1,4= 150к.с.,малееее страхотия ще бъде отново италианския жребец...
viva alfa romeo
Comment
-
Нещо новите модели на фиат,като дизайн са много обикновениСтарото браво беше революция като дизайн за годините си,неможеше да се сбърка
А това не е с толкова революционен дизайн
ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
BMW e39 facelift
Comment
-
Първоначално публикувано от AbarthНещо новите модели на фиат,като дизайн са много обикновениСтарото браво беше революция като дизайн за годините си,неможеше да се сбърка
е с някои замечателни изключения, които можем да видим по улиците де'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от AbarthНещо новите модели на фиат,като дизайн са много обикновениСтарото браво беше революция като дизайн за годините си,неможеше да се сбърка
.
Audi A6 & Alfa GTV
Comment
-
Готина е, повече ми харесва от Stilo-to, но съм съгласна с мнението наAbarth написа:
Нещо новите модели на фиат,като дизайн са много обикновени Старото браво беше революция като дизайн за годините си,неможеше да се сбърка А това не е с толкова революционен дизайн
Alfa Romeo Crosswagon Q4 ex ones: Alfa Romeo 166TS, Alfa Romeo 147 1.9JTD & 145 1,6 boxer
Comment
Comment