If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аве я ми кажете тоя форум го посещавам един път в годината и всеки път като се опитам да го отворя все не работи, да не би да го е отнемало Или е въпрос на много "сериозен" хостинг
е форума си е там и си работи ама хостинга........аз докато пусна едно мнение сто пъти опитвам, той Иво май и за това си е говорил с Митко, че то май всички се оплакват от това но Митко е железен.....
п.с.
опитай пак форума си бачка
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
сегашната: Алфа Ромео 1.9 JTDm 150 кончета под капака
е форума си е там и си работи ама хостинга........аз докато пусна едно мнение сто пъти опитвам, той Иво май и за това си е говорил с Митко, че то май всички се оплакват от това но Митко е железен.....
п.с.
Братле имам 100Мбит бг пиир и пробвам и от другаде да вляза и НЕ работи и то не само аз пробвам
п.с.
Братле имам 100Мбит бг пиир и пробвам и от другаде да вляза и НЕ работи и то не само аз пробвам
хи хи хи хи
еми не още, засега само му лазя по-нервите, иначе там имам доста приятели, просто има един дето се опитва да налага "демокрация" и името му започва с МИ...и завършва на ..КО , ама няма как. иначе форума не е лош, е то раздела консулатции основно, понеже наистина си помагаме един на друг когато трябва. , през останалото време администратора е зает......
добре де колеги нека приключим с това, Митко си е зает, форума си има проблеми от време на време, но дано скоро да се оправи. Все пак форума е доста полезен за много хора, просто лично аз бях малко ядосан на админа, но да кажем че сега всичко си е ок и, кучетата си лаят кервана си върви....
дано и тука да намеря нови приятели и да си помагаме когато можем....а за останалото наздраве и да заровим бойните томаховки
добре де колеги нека приключим с това, Митко си е зает, форума си има проблеми от време на време, но дано скоро да се оправи. Все пак форума е доста полезен за много хора, просто лично аз бях малко ядосан на админа, но да кажем че сега всичко си е ок и, кучетата си лаят кервана си върви....
дано и тука да намеря нови приятели и да си помагаме когато можем....а за останалото наздраве и да заровим бойните томаховки
Мисля, че вече няма проблеми с Форума, поне при мен свършиха.
Смятам че всеки може да намери по нещо интересно за себе си независима каква кола кара.
Наистина и аз съм за заровянето на томахавките, все пак всички ние имаме общи интереси, а именно те са към Италианските коли, смятам че не от толкова голямо значение, че един кара ФИАТ друг Алфа Ромео, Ланча или дори Фиатче 126Р
2005 Fiat Idea 1.9 8V(CF3) JTDm "Emotion"
2001 Fiat Punto 1.2 16V(CF3) ELX "Speedgear"
1990 Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V" www.fiat-uno.net
Наистина и аз съм за заровянето на томахавките, все пак всички ние имаме общи интереси, а именно те са към Италианските коли, смятам че не от толкова голямо значение, че един кара ФИАТ друг Алфа Ромео, Ланча или дори Фиатче 126Р
Comment